Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek túl vékony? (képpel)

Szerintetek túl vékony? (képpel)

Figyelt kérdés

Na, olyan vékony akarok lenni mit Cara Delevingne, (ő egy modell) És 173 cm 50 kg. Én is ugyanígy 173 cm vagyok, csak 60 kg. És le akarok adni 10 kg. Szerintetek akkor túl vékony lennék? (tudom, hogy itt pár ember azt mondja majd, hogy attól mert lefogyok nem biztos, hogy olyan vékony leszek mint ő meg, hogy olyan alakom lesz mert mindenki teste más meg stb.. de én már voltam 50 kg ehhez a magassághoz és ugyanúgy néztem ki mint ő de mindenki megszólt, hogy betegesen vékony vagyok, de szerintem nem voltam az.)

itt van róla kép:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2016. szept. 17. 19:13
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!
2016. szept. 17. 20:12
 12/21 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

[link]

ÍGY akarsz kinézni?!

Kb. ilyen lenne a 12 éves öcsém bikiniben.

2016. szept. 17. 20:13
 13/21 A kérdező kommentje:
Nem nekem jobb az alakom, és izmos is vagyok.
2016. szept. 17. 20:19
 14/21 anonim ***** válasza:
De 50 kilósan már nem lennél izmos. Az 55 még egy viszonylag egészséges, tartható súly.
2016. szept. 17. 23:00
 15/21 A kérdező kommentje:
háát.. majd meglátom közbe :D :D
2016. szept. 17. 23:11
 16/21 anonim ***** válasza:

Pont ezt akartam írni, hogy 50 kilósan már nem lesz izmos. Nem tudod meglátni, kérdező, 173/50 mellett kb. úgy lehetsz csak izmos, ha hiányzik pár végtagod. Nem fér bele valamirevaló izom...

De miért nem vékonyan és jól akarsz kinézni, miért ragaszkodsz számokhoz? Izmosan több kilóval nézel ki jobban és vagy szálkásabb...

Pont hogy izmosabban egészségtelenebb ez a súly, mert több izom mellett még kevesebb zsír fér bele, márpedig az esszenciális zsírtömeg fontos. Azért esszenciális.

Nem is tudsz szteroidok nélkül brutálisan leszálkásítani úgy, hogy nem veszted el a megszerzett izomzatodat. Ez logikus, a tested túlélésre játszik s inkább költséges s az élethez nem szükséges izmot bont, mint az esszenciális zsírt.

2016. szept. 17. 23:53
 17/21 anonim válasza:
ne már! normális súlyod van ,inkább örülj neki.én 170 vagyok és nagyon nehezen sikerült felszednem pár kilót ,most 53 ,de NEM TETSZIK.mit meg nem adnék ha legalább 55-57-et elérném :( egyáltalán nem nőies és hiába tornázok nem látszik meg mivel nincs sehol semmi,amit átalakíthatnék izommá ,hogy "formás" legyek.
2016. szept. 23. 22:44
 18/21 anonim ***** válasza:
Előző, az ételt alakítod át izommá... Nem tudom, ki találta ki azt az orbitális baromságot, hogy a hájból lesz izom. Nem, a hájat le kell fogyni, s az izmot fel kell építeni, sokkal jobb annak, aki helyből vékony, annak csak tömegelnie kell, előtte szálkásítani nem.
2016. szept. 23. 23:47
 19/21 Vadkorte81 válasza:
Talalkoztam mar vele es eleg vekony...nekem nem tetszik..60 lenne o is ha felhagyna a drogokkal.
2016. okt. 4. 16:55
 20/21 anonim válasza:

Nekem egyáltalán nem tetszik a teste, a combja a legrosszabb, gondolom a feneke is nulla.

Szerintem 170 feletti centihez 50 kiló nagyon csúnya,

Fogalmam sincs te a 10 kilót honnan akarod leadni, én is 173 vagyok és 55-60 kiló között vagyok mindig, de ha lefogynék 50-re tuti hogy csak csont és bőr lennék.

Szerintem ez se nem nőies se nem vonzó.

egyébként hány éves vagy?

22L

2016. okt. 22. 21:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!