Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan fogyjak combról?...

Hogyan fogyjak combról? November 10-ig kellene

Figyelt kérdés

2016. szept. 16. 19:18
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
De mert nem fejlődik ki akkor rendesen
2016. szept. 18. 17:46
 12/21 anonim ***** válasza:

"Mivel egy GYEREKNEK szükségre van a kenyéra meg a cukros ételekre"

Ezt a baromsagot meg honnan szedted?

2016. szept. 18. 19:12
 13/21 anonim ***** válasza:
58%

Hú b+! Ez súlyos. :-DDDD

Ki mondta ezt a f@.szságot kérdező? Az elhízott nagyanyád, akinek mozgásszervi bajai vannak, magas a vérnyomása és cukorbeteg?

Ha az állításod igaz lenne, már kihalt volna az emberiség. Kenyeret és főleg cukrot ilyen mennyiségben még sosem fogyasztott az ember az evolúció során , ahogy azt ma teszi.

2016. szept. 18. 21:02
 14/21 A kérdező kommentje:
Mi a f@s*t nem értesz meg azon hogy egy gyereknek SZÜKSÉGE VAN A KENYÉRE MEG A CUKORRA!
2016. szept. 18. 21:12
 15/21 anonim ***** válasza:

Hiaba ismetelgeted, meg nem igaz.

Egy gyereknek SEMMI SZUKSEGE cukorra meg kenyerre. Egyikben sincs semmi olyan tapanyag, ami masban ne lenne meg, es feltetlenul szukseges lenne. Mindketto szenhidrat, raadasul egyszeru szenhidratok, energiat adnak, de meglehetosen rosszul, mert hirtelen feltoljak a vercukorszintet es ezaltal az inzulinszintet is, ami aztan a 2. tipusu cukorbetegseg kialakulasahoz vezethet, nem beszelve az elhizasrol.

Az alapveto makrotapanyagok a feherjek, a zsirok es a szenhidratok (persze vitaminok es nyomelemek, valamint rostok is kellenek, de maradjunk az alapoknal).

A legfontosabbak a feherjek ill. az ezt felepito aminosavak valamint a zsirok. A szenhidratok kozul pedig az osszetett szenhidratok, amik nem toljak fel a vercukorszintet olyan gyorsan. (alacsony GI).

A kenyeret nyugodtan elhagyhatod, nagy valoszinuseggel eszel azon kivul is egy csomo szenhidratot, ahogy altalaban a hagyomanyos magyar konyhaban szokas. Cukrokra pedig semmi szukseged, kifejezetten karosak.

Ha erdekel hogy hogyan lehet egeszsegesen taplalkozni akkor kerdezz es szivesen elmondjuk, de gyanitom hogy az egesz csaladod ellenallasaval kellene megkuzdened (gondolom ok magyarazzak neked a kenyer es a cukor szuksegesseget is) igy kabe eselytelen az egesz.

2016. szept. 18. 22:09
 16/21 anonim ***** válasza:
Vigyázz a szádra kiskancsó, mert megeszlek reggelire,aztán kisz@rlak! Felőlem annyi kenyeret meg cukrot eszel dagadék, amennyit akarsz. Egy ilyen szellemi toprongyért nem kár.
2016. szept. 18. 22:22
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Csak két gondolat, mert elöttem már nagyon szépen leírták miért nincs szükséged kenyérre és cukorra.

1.Szerinted miért van? Honnan van ez az info, szerinted mi van ebben a kettöben, amit létfontosságú egy gyereknek?

2. Ha én segítséget kérek valakitöl, akkor sem b+elek a jószándékú válaszolóknak, ha esetleg nincs igazuk és nem kétszer annyi idösek mint én. Ha valahova el akarsz jutni az életben es minimális udvariasságra és tiszteletre szükséged lesz, légy olyan kedves és kezdd el most gyakorolni.

2016. szept. 19. 07:36
 18/21 A kérdező kommentje:
Ő kezdte ! Én csak szépen válaszoltam :)
2016. szept. 19. 17:23
 19/21 anonim válasza:
13 éves vagy és úgy beszélsz itt másokkal mint ha a seggedből rángattad volna ki őket. A helyesírásod gyötrelem a káromkodásról már ne is beszéljünk. A kapanyél kilóg a szádból. Szerintem zabáld a kenyeret cukorral az a legegészségesebb ha annyira az kell egy gyereknek.
2016. szept. 19. 21:56
 20/21 A kérdező kommentje:
Lácik hogy te is azt etted
2016. szept. 20. 18:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!