Szedett valaki L karnitin tablettát vagy folyadékot? (lent)
Figyelt kérdés
Ha igen, segített a fogyásban?2010. ápr. 22. 22:28
1/5 anonim válasza:
én azt hallottam hogy állítólag segít.Én még nem próbáltam de kiszeretném csak előtte én is infókat gyűjtök.
2/5 anonim válasza:
Én igen, mindkettőt kipróbáltam és jók a tapasztalataim. Olyan mozgástípusok hatákonyságát növeli durván, amik zsírégető jellegűek, sokáig tartanak, még ha nem is olyan intenzíven. Fél-háromnegyed órával a sportolás előtt vedd be és tényleg jócskán többet izzadsz és fogysz... Futás ill, torna előtt vettem be és tényleg többet fogytam mint nélküle. (Kb.háromnegyed órás sportolásról van szó nálam.)
3/5 anonim válasza:
Szedtem. 17 kg jött le rólam 3 hónap alatt, de nagyon odafigyeltem rá, mit és mennyit eszem. Nem tudom, a tabletta mennyit segített ebben, emellett ittam ginsenges zöld teát, és 2 hónapon át napi 1 órát szobabicikliztem.
4/5 anonim válasza:
Én kapszula formában szedem 3 hónapja, 11kg minusznál tartok. Persze diétával és sporttal. De segít az l-carnitin, jobban izzadok tőle és az edzés is jobban megy.
5/5 anonim válasza:
Én is jobban izzadok tőle (kb 40 perc mozgásnál)
Attól függetlenül, hogy ugrálós a mozgás.. korábban nem izzadtam ennyit :)
Kg-ban pedig nem mérem magam, mert az izom miatt úgyis nehezebb leszek. Cm-ben mérem a változást, eddig a derekamnál a legszembetűnőbb :)Egy hónap alatt 5 centivel karcsúbb lett. Bezzeg a combomról nem akar lemenni :( De jóval izmosabb mint volt, feszesebb, nem olyan plötyi mint volt (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!