Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tudnak meg hizni? 18...

Hogyan tudnak meg hizni? 18 eves vagyok,1,75 magad es nem tudom pontosan hogy hany kiló vagy korul belül 56 es 60 koszt Szeretnek leni Oljan 75 kiló

Figyelt kérdés
Szeretnek gyorsan meg hizni
2016. szept. 14. 18:01
1 2
 1/11 anonim válasza:
91%
Atyaúristen, ez milyen nyelven van?:D
2016. szept. 14. 18:47
 2/11 2*Sü válasza:
100%

Egyrészt táplálkozz rendszeresen, legalább napi háromszor és választékosan. Ha ez megvan, akkor sportolj valamit, ami növeli az izomtömeget.

De 18 évesen ez nem olyan súlyos, én 180 cm-el voltam kb. ugyanennyi kiló, pedig ettem rendszeresen, kvázi sportoltam is (néptánc). Idővel majd úgyis megoldja a dolgot az életkor, én a határozottan soványból a határozottan túlsúlyos kategóriába kerültem az évek során.

(És bár nem volt kérdés, valószínű nem is fogsz neki örülni, meglehet le is pontozol majd miatta, de nehéz elmenni szó nélkül mellette: Inkább a helyesírásodra feküdj rá, mert az, hogy 18 évesen nem tudod egy összetett helységnév i-képzős alakját helyesen leírni, vagy egy ritkán használt szó helyesírásában bizonytalan vagy, az elfogadható. De hogy alapszavakat olyan szinten nem írsz helyesen, hogy két mondaton belül – a félregépelést, ékezet, vesszőhiányt nem is számolva – négy nagyon súlyos hiba van (meg hízni → meghízni, körül belül → körül-belül, köszt → közt, oljan → olyan) , az azért súlyosabb probléma, minthogy pár kilóval soványabb vagy az átlagnál.)

2016. szept. 14. 18:51
 3/11 anonim válasza:
kínai :D minek akarsz 75 kiló lenni?
2016. szept. 14. 18:57
 4/11 anonim ***** válasza:
27%
inkább fogynod kéne.
2016. szept. 14. 19:23
 5/11 anonim ***** válasza:
#1-es! Ez fogyatékos nyelven van. :-)
2016. szept. 14. 19:35
 6/11 anonim ***** válasza:
61%
Fogynia? Mekkora istenbarmai járnak ide anyám.
2016. szept. 14. 19:46
 7/11 A kérdező kommentje:

Hányszor mondjam mar el hogy roman vagyok es nem magyar ! En tudok magyarul irni de nem

Helyesen sajnálom !

2016. szept. 14. 20:29
 8/11 2*Sü válasza:

> Hányszor mondjam mar el hogy roman vagyok es nem magyar !

Legalább egyszer. :-) Eddig itt ennél a kérdésnél még egyszer sem írtad le – a válaszomig –, azt hogy máshol milyen kérdéseket, válaszokat írtál, arról meg mi mit sem tudunk.

Ebben az esetben a dolog némileg megbocsáthatóbb (bár akkor is olvashatnál néha magyar könyveket, néhány könyv elolvasása után a „köszt” szót így leírva neked is furcsának fog tűnni, annyiszor láttad volna már jól leírva). A hasonló reakciók miatt érdemes odaírni a kérdés, válasz végére, hogy „(Bocs a helyesírásért, román vagyok, nem tanultam magyar helyesírást.)”. Természetesen minden kérdés, vagy kérdésre adott válasz alá, hiszen rajtad kívül senki nem követi, hogy milyen kérdéseket tettél fel, mire válaszoltál. Még ha találkoztam volna másik kérdéseddel, a kérdező személye nem fog megragadni a fejemben, nem fogom a két hete feltett kérdésedet összekötni a mostanival, nem fog triviális lenni a számomra, hogy te ugyanaz a személy vagy, mint aki feltette azt a két héttel ezelőtti kérdést.

2016. szept. 14. 20:38
 9/11 anonim ***** válasza:
Igen fogyni és te vagy a b@rom édesem;)
2016. szept. 14. 21:59
 10/11 anonim válasza:
Nem kell hizni. En 178cm vagyok 65kg,utalom es fogyni akarok mert olyan hasam van mint egy 5honaposnak
2016. szept. 15. 13:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!