Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen edzést csináljak?

Milyen edzést csináljak?

Figyelt kérdés

20 éves nő vagyok.

Nem szeretnék fogyni mert elég vékony vagyok 175 cm és 50 kg de viszont 95D-s mellem van ami zavar és sokszor fáj.

Leszeretnék menni menni 75 vagy 80 B/D körülire ha van rá lehetőség. tipp?

2016. szept. 12. 18:11
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, de én ilyenről meg nem hallottam, h mellből akarnak fogyókúrás módszert kreálni... :D Aztán ha van ilyen, akkor elnézést kérek... :D Amúgy ilyenkor a plasztikai sebészt ajánlanám, ha már egészségügyi problémák is akadnak a melleid milyet és tudtommal akkor ezt a biztosító fizeti...
2016. szept. 12. 18:13
 2/4 anonim ***** válasza:

Sajnos genetikán múlik, hogy honnan fogysz, lehet, hogy kórosan alacsony testzsírszázalék mellett is a melleden maradna a legtöbb zsírszövet. Elméletileg megpróbálhatnád, hátha diétával épp a melledről kezdenél el fogyni, de mivel tényleg nagyon vékony vagy, ezt nem ajánlom, igazából inkább híznod kellene, és nem is keveset. (57 kilónál lenne a normális alsó határán a BMI-d.)

Ha tényleg ennyire zavaró, fájdalmas, akkor sajnos tényleg nemigen van más lehetőség, mint a plasztika. :(

2016. szept. 12. 18:54
 3/4 anonim ***** válasza:

Egyetértek az előttem szólóval. Ha ilyen iszonyú vékonyan is nagy a melled, akkor nehéz lecsökkenteni, az már egészségtelen lenne fogyással.

Viszont edzhetnél, egyrészt bizonyosan rád fér, másrészt az talán kiegyenlítené kicsit a dolgokat s erősebb is lennél, jobban bírnád a mellek cipelését... Jobb ötletem nincs.

2016. szept. 12. 19:00
 4/4 anonim ***** válasza:

95-ös? Biztos az a méreted? Az hatalmas hátra van, majdnem száz centinek kell hozzá lenni mell alatt.

Egyébként az állapotod egy egészségügyi rendellenesség, macromastia/gigantomastria. Műtét a megoldás rá.

2016. szept. 12. 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!