Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Az éheztetésnek milyen hatásai...

Az éheztetésnek milyen hatásai vannak a testre?

Figyelt kérdés
A bőr megereszkedik, a mellek elkezdenek lógni, vagy csak szimplán csont és bőr lesz az ember, és nem lötyög?

2016. szept. 12. 16:52
 1/4 anonim ***** válasza:
Ez a kortól is nagyban függ. A bőröd nem lesz olyan rugalmas, a bőröd szárazsága megnövelődik, a szemek alatti táskák megereszkednek, továbbá millió más problémák is előfordulhatnak a hosszútávú éheztetés során...
2016. szept. 12. 17:01
 2/4 anonim ***** válasza:
Lerobbansz, megcsúnyulsz és végül éhen halsz.
2016. szept. 12. 17:03
 3/4 anonim ***** válasza:
Pont nem a bőr érdekelne ilyenkor, hanem a brutális tápanyaghiány, a lassú regenerálódás, az, hogy már a testhőm is leesett, mert arra sincs energia s főleg a lelki okok, ami miatt ilyen idióta vagyok a testemmel - vagy ha be vagyok zárva valahova, akkor is lenne min bánkódnom a bőröm helyett. Pl. hogy éhen fogok halni. Nekem talán van elég feleslegem ahhoz, hogy még megéljem a skorbutot is, ha C-vitamin se jut a szervezetembe, az se lehet szórakoztató... Ezer jobb halált ki tudok találni. A halál előtt van az a fázis, amikor még visszahoznak, de már sosem lesz a szervezetem a régi. Az is rossz.
2016. szept. 12. 19:02
 4/4 anonim ***** válasza:

En anorexiás voltam sokáig, tehát sokáig êheztettem magam..30 kg-ra koplaltam le magam, 165 cmhez.

Akkor 20 évesen a bőröm száraz, fakó és repedezett volt, ocsmányul ráaszalódva a csontjaimra. Persze "zsíros" is voltam, hisz az izmaim sorvadtak el. Szóval igen, koplalásnál lötyögésre és tónustalan alakra számíts.. Az arcom beesett, állandó fekete karikák a szemem alatt, élettelen tekintet, száraz száj, csomókban hulló fakó haj, töredező körmök. Ez a külső..persze mellette szépen leállt a májfunkcióm majdnem, és belehalhattam volna. Felkelni nem tudtam egyedül az ágyból, szédültem, alacsony padlós buszra vártam mert nem bírtam a másikra felmászni.. kihagyott az agyam, sokszor összefüggéstelenül beszéltem, tanulni képtelen voltam.

Aztán amikor elkezdtem enni, a szervezetem visszadobott mindent..nehéz volt visszatérni a régi kerékvágásba.

Nagyon sokáig lehetne sorolni, hogy mit tesz a hosszantartó koplalás az emberrel. Egy biztos, hogy HÜLYESÉG! Sokkal jobban megéri az egészséges életmódot választani és a sportot, azzal lehet eredményt elérni.

Sok sikert!

22L

2016. szept. 12. 23:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!