Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Az nagyon gáz, hogy sokszor...

Az nagyon gáz, hogy sokszor látom hogy föltesznek ilyen kérdéseket hogy nagy-e a hasuk és a centiket is, köldök fölött elvileg 78 cm-t mértek én pedig nem tarom magam dundinak de nekem ez a méret 80 cm? :/

Figyelt kérdés

2016. szept. 11. 08:21
 1/2 anonim válasza:
Más az alkatot.... Ezt így nem lehet megmondani, mert ahhoz látni kéne téged... Mindenkinek más a tesalkata lehet hogy valakinek a 78már sok de valakinél meg lehet hogy nem(pl nálad)
2016. szept. 11. 08:42
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Összhatás kérdése, meg ugye magasságé is. Nomeg a centik se mondanak el mindent, pl. amikor alakot kezdtem formálni, 102cm-es volt a csípőm, aztán folyamatosan fogyott, majd nőni kezdett, most kb. 100-101centi. De ez egészen más, mint a korábbi ugyanekkora, ez a kádban guggolva látszik leginkább, mivel most a csípőcsontomtól és a kidolgozott farizmomtól akkora, amekkora.
2016. szept. 11. 10:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!