Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Adnatok par tippet?

Adnatok par tippet?

Figyelt kérdés
Szoval,sajnos felszedtem par kilot es fogyni szeretnek. Soha nem szerettem sportolni,nagyon lusta vagyok. De most ra szeretnem magam venni,legalabb 7 kgt szeretnek le adni. Most 57 kg vagyok ami ugye nem tul sok de mivel alacsony vagyok igy nagyon latszik. Mar kb 2 honapja nem eszek edesseget,semmi cukros uditot nem iszok csak vizet meg asvanyvizet. Etelt is nagyon keveset eszek,mikor idom van minden reggel eszek de mivel lusta vagyok es kesobb kelek igy neha nincs idom:)). Most ra szeretnem magam venni a futasra,ti hogyan csinaltatok? Minden reggel futtok vagy este? Es kezdesnek mennyit fussak?

2016. szept. 10. 14:57
 1/1 anonim válasza:

Fehérjét egyél nyugodtan dögivel. Pl. én úgy szoktam, hogy megfőzök egyszerre 10 tojást, meg is pucolom. Kedden meg Csütörtökön felkelek, és futok 3km-t a munkahelyemig ahol le tudok zuhanyozni. Ott megeszek 2 tojást. Ennyi. Sokkal jobban megy a meló kedden és csütörtökön.

Amikor először keltem fel futni, az nagyon rossz volt, de már akkor a futás után sokkal jobban éreztem magam. Valószínűleg már azért könnyebb felkelnem mert tudom hogy utána sokkal jobb lesz, mintha a futás helyett 20 perccel tovább aludhatnék.

Am vegyél egy jó cipőt :) az sokat segít ha tényleg futócipőben futsz. Nem kell drága Decatlonban van 4000 is.

2016. szept. 16. 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!