Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek fogyjak?

Szerintetek fogyjak?

Figyelt kérdés
161 cm vagyok és 47-48 kg... szerintetek fogyjak? mert úgy érzem kövér vagyok, de nem tudom mit tegyek..

2016. szept. 9. 22:24
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem vagy megelégedve magaddal inkább sportolj;)
2016. szept. 9. 22:35
 2/9 anonim ***** válasza:
sportolj és formásodj. bár ha most kövérnek érzed magad, testképzavaros lehetsz, így formásan sem fogsz tetszeni magadnak. keress fel egy szakembert, baj megelőzése miatt.
2016. szept. 9. 22:44
 3/9 anonim ***** válasza:
Én tömegelnék, bár a korodat nem ismerem. Ne fogyj.
2016. szept. 9. 23:20
 4/9 anonim válasza:
Szerintem ne fogyj
2016. szept. 10. 18:49
 5/9 A kérdező kommentje:
1. kérdezőnek mondom, hogy heti 6 edzésem van :) és lehetséges, hogy testkép zavarom van, merthogy mindenki aztmondja vékony vagyok, pedig annyira kövérnek érzem magamat...és 14 éves vagyok
2016. szept. 10. 21:55
 6/9 anonim ***** válasza:
Átérzem én:DD 175 centi vagyok, és 50 kiló és énis annak érzem magam:// és énis 14 vagyok:)) Húú hát ha ez a súly a magassághoz nem zsír hanem izom, akkor marha jól nézhetsz ki:DD
2016. szept. 10. 23:54
 7/9 A kérdező kommentje:
Nem mindd izom...persze izmos vagyok de a hasamon van egy vékony zsírréteg ami zavar..és a combomon is van...és ha 170 cm fölött vagy és 50 kg vagy akkor te nagyon vékony lehetsz :O
2016. szept. 11. 13:51
 8/9 anonim ***** válasza:
Hát én nem úgy látom, de mindenki azt mondja, hogy híznom kéne:"D Hát gondoltam h nem az egész izom, mert olyan ember nincs akin ne lenne zsír:D De szerintem nagyon láthatatlan az a "zsír" rajtad:D És hát szerintem nagyon nem kéne fogyni, pedig ha azt elakarod tüntetni akkor azért mégis kéne egy kis diéta, mert maga a sport nem fogja eltüntetni:// De én inkább azt javasolnám, hogy étkezz egészségesebben. Tudod, ne nassolj, ne egyél csoki, gyorskaját, cukros üdítőket, és inkább teljes kiőrlésű kenyeret, kiflit meg ilyesmit vegyél, és akkor szerintem tudod korrigálni azt ami nem tetszik magadon:))
2016. szept. 11. 17:05
 9/9 A kérdező kommentje:
Mivel a kenéyr nagyon hízlal, ezért keveset eszek...sok gyümit eszek, de így se eszek annyira sokat...zsíros ételeket, szénsavas üditőket nem iszok
2016. szept. 12. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!