Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Lassan itt a suli. Hogy...

Lassan itt a suli. Hogy reagáljak a lakótársak "beszólásaira"?

Figyelt kérdés

Lassan elkezdődik az egyetem és újra összeköltözöm a lakótársnőimmel. Amikor mi összekerültünk akkor én is a laza kajálós életet éltem (ettem amit megkívántam és ez meg is látszódott a súlyomon és a feleslegeken is), de az utóbbi 9 hónapban igyekszem egészségesen élni (vizsgaidőszakban volt egy 2 hónapos "szünetem"). Május végétől (a vizsgák után) nagyon jól tartottam a kajálásomat, sok mozgás mellette és ez meg is látszódik szerencsére.

Tulajdonképpen nincs mi kizökkentsen és nem is veszem magamra a dolgokat, de nagyon idegesítő, h úgymond cikiznek amiért én nem eszek össze-vissza, amit éppen megkívánok (pizza, péksütemények, 10 órakor evés, "bedobunk egy mekit"). Szerintük utálatoskodok és különcködök... Ha kitalálják, h együnk pizzát és én nemet mondok, akkor jön a szöveg,h: "Jajmá', ne legyél nyomi!" és hasonló szövegek. Tulajdonképpen ők sem a karcsúságukról hírhedtek, van rajtuk felesleg bőven, de ők tojnak rá, nem érdekli őket. Nem érzem egyáltalán gáznak azt, h odafigyelek magamra, de a pumpa feltud bennem menni, ha ezzel jönnek. Mit tudok tenni ez ellen? Próbáltam már, h elengedem a fülem mellett, de teljesen bennem van, h visszaszóljak valami durvát, viszont senkivel sem szeretnék összeveszni! Köszi a tanácsokat! :)

2016. szept. 5. 18:18
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

A 10-es válaszolóval egyetértek. Igen, egy idő után az ember olyan büszke magára, hogy simán átesik a ló túloldalára és a többiek szemében beképzeltté válik.

Én is szembesültem ezzel és most azon vagyok, hogy lejjebb adjak, és segítsek másoknak. Így újra egyensúlyba kerülök, és remek érzés segíteni kövér embereknek:-)

2016. szept. 6. 13:33
 12/14 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem vagyok beképzelt, sőt, önbizalomhiánnyal küzdök :D Le se nézek senkit sem, csupán nem szeretem ha valaki "tudatlan" és nem tudja, h semmi sem egyszerű. Ezt nem próbálom nekik bizonyítani, mert én saját magamnak akarok! :) Sosem különcködöm, h mondjuk nem kajálok velük vagy hasonló, ők azt nem fogadják el, amiket eszem. Nem a stílusomat! :)
2016. szept. 6. 15:05
 13/14 anonim ***** válasza:
A dologban az a szörnyű és bonyolult, hogy az ember küzdhet önbizalomhiánnyal úgy, hogy mások mégis azt érzik, különbnek érzi magát náluk. Amúgy már sokadszor sütöd el rájuk a "tudatlan" jelzőt, és a legtöbb mondatodból akkor is süt a lenézés feléjük, ha ez nem tudatos vagy szándékos. Nem kötözködésből, csak a saját véleményünket gyakran nem látjuk reálisan, és a GYK pont a külső szemlélők véleménye miatt értelmes.
2016. szept. 6. 15:51
 14/14 anonim válasza:
Ooo lehet ok lesznek kb. 20 ev mulva valodi "nyomik", ha igy folytatják éveken keresztül. Es ez nem vicc!!! Pl. erelmeszesedes. Nem vagy egyedül, csak így tovább!!! :))
2016. okt. 12. 01:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!