Miért zavar mindenkit hogy fogyok?
Nem éheztetem magam,mindent megeszek (szinte) és sokszor eszek kis adagokat,sok gyümölcs és zöldség van az étrendemben,rengeteg tejet meg zöldteát iszok,végre bírom a bicajozást,több mint 100 felülést meg tudok csinálni (igaz kell nekik vagy fél óra),nem vagyok annyira fáradt ha kevesebbet alszom,könnyűnek érzem magam és bár ezt nem hangoztatom de még a cigizést is abbahagytam.
Ennek ellenére a szüleim,az ismerőseim,a barátnőm,a barátnőm anyja,a haverjaim mind azzal piszkálnak hogy hülye vagyok ha fogyózok. Pedig nem is vagyok krónikusan sovány, 170 cm meg 61-62 kg (mérlegtől,napszaktól függ) és nem is akarok girhes modell alkatú lenni hanem izmos-sportos, és jó úton is haladok efelé.
Miért lenne jobb az ha csipsszel meg kólával tömném magam és le se sz@rnám azt hogy mennyit mozgok és mit eszek?
15/L
Irigyek.
Gondolom nem a fiúkat zavarja, akik megbámulják a csinos alakod, hanem a csajokat, akiknél már jobban nézel ki.
Egyetértek az előzővel. A barátnőd, és a haverjaid lehet irigyek. 5 hónapja fogyozóm, lement 11-12 kg, sokkal jobban nézek ki (167 cm - 49 kg) és sokan odajönnek hozzám a suliba, hogy de vékony lettem, és látom a tekintetükön (mind csajok) hogy irigyek :D Mer jól nézek ki. Sztem nálad is ez lehet a helyzet.
A szüleid (és idősebb emberek, szal nem azonos korosztály) lehet tényleg féltenek. Valamilyen hiánybetegség is kialakulhat (valamilyen vitaminhiány, még a túlzott sporttól is, mer kiizzadsz egyes dolgokat) pl. nekem most magnéziumhiányom van (nem tom mitől lett, de lehet a túl sok sport :S mer én is sokat edzek) Szal én ammondó vagyok, a haverok & barátnők beszólogatásait ignoráld, a szüleiddel pedig ülj le komolyabban beszélni, hogy jótanácsokat elfogadsz, de érett vagy, és végigtudod gondolni a dolgokat.
Szoktam olvasgatni hogy miben milyen vitamin van,és bár nem szedek bogyókat,van hogy pl.: vacsira nyers zöldségsalátát csinálok mert úgy tudom nyersen van bennük több vitamin. Szerintem a túledzés esete sem fordul elő,mert akkor megyek el bicajozni/felülésezek amikor kedvem van hozzá és addig csinálom amíg jól esik,pont elég ez nekem:D
Amúgy annyira sokat nem fogytam,inkább formásodtam,és akik leszólnak,nem ismertek mikor ducibb voltam (kiv. az idősebb ismerőseim). A lány osztálytársaim mind vékonyabbak nálam,bár bármelyiket lefutom ha hosszú a táv:D
szerintem nagyon ügyesen csinálod!
ha én is rájöttem volna 15 évesen, hogy nem szabad mértéktelenül zabálni, hanem sportolni kell és örülni a tesi óráknak, akkor most nem tartanék itt, hogy hát -mit is mondjak- megpöndültem. Most azon vagyok, hogy leadjak legalább 7-8 kg-t, mire menni kell a standra!
Én is, mint az előző hozzászóló, úgy nőttem fel, hogy nálunk mindenki duci és ez genetika. Most azon vagyok én is, hogy megmutassam nekik:DDD
A mi családunk is elég hízós típus,apukámnak még szívbetegsége is van,ezért 30 kg-t le kellett adnia (már csak ezért sem akarok elhízni) a nővérem pedig bulímiás volt (lehet emiatt is akarnak visszatartani,nehogy az ő sorsára jussak,pedig isten ments attól hogy ilyen drasztikus módszerekhez nyúljak)
Köszönöm a válaszokat és a biztatást,aki akar az még írhat:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!