Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyit fogytam a kép alapján?

Mennyit fogytam a kép alapján?

Figyelt kérdés

Tippeljetek, hogy mennyi vagyok, kíváncsi vagyok.

[link]

2016. szept. 2. 13:46
1 2
 11/17 anonim válasza:
Ne add fel! Sok sikert! És gratulálok az eddigi eredményhez, valamennyire látszik hogy fogytál:)
2016. szept. 2. 20:52
 12/17 anonim ***** válasza:
Ügyes vagy, azonban lenne egy kérdésem. Végeztél rendszeresen súlyzós edzéseket? Nem lehet hogy a többiek azért nem látják azt a 15 kilót mert javarészt izomból veszítetted? Az alakformáláshoz sajnos nem elég a jó étrend és a zsírégető mozgások, a súlyzós edzések is legalább annyira fontosak.
2016. szept. 3. 00:13
 13/17 anonim ***** válasza:
46%

Nem látszik az a 15 kiló,a nagy része biztos, hogy nem zsírból ment le. Sajna... 5 kilót mondanék én is.

De kitartás, folytasd, viszont szerintem valamin változtass (étrend, mozgás) mert ez így tuti nem oké.

2016. szept. 3. 08:34
 14/17 A kérdező kommentje:

De a ruhákon elképesztően látszik, 2 mérettel kisebbet hordok, mert a régi konkrétan leesik.

És az ismerőseim tényleg nagyon mondják, csak sajna oldalról nincs régi képem, lehet főleg úgy látszik.

Az étrendem jó, lassan fogyok, ésszel csinálom, és futok is.

2016. szept. 3. 10:17
 15/17 A kérdező kommentje:

Van ruhás kép oldalról, itt látszik szerintem.

[link]

2016. szept. 4. 12:22
 16/17 anonim válasza:
Oldalról nézve nagy a különbség, további kitartást !
2016. szept. 4. 15:25
 17/17 anonim válasza:
Hát egy számmal biztosan kisebb lettél vagy más féllel. Gratulálok! Főleg azért hogy elkezdted és nem folytattad az egészségtelen életmódot.
2016. szept. 29. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!