Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért hízem mindentől?

Miért hízem mindentől?

Figyelt kérdés

Régebben mikor nem figyeltem oda 62 nagyon max 63 kg voltam.

De akkor szinte csak péksütit, csokit, pizzát, szendvicseket ettem.

Az utóbbi fél évben odafigyeltem, hogy gluténmentes, meg cukormentes stb legyen minden napi 5-ször ettem keveset, 2-3 liter víz napomta. Konkrétan 68 kg lettem ezektől.

Már másfél éve sportolok. Először csak otthon tornáztam. Majd decemberben elkezdtem futni. Jelenleg meg a konditeremben edzem edzővel. Heti 3 nap súlyzós edzés és 5 nap futás.

De ennek ellenére 64 kg alá nem tudok menni.

Sokkal kövérebb vagyok, mint amikor semmit nem csináltam.

Valami ötlet??

2016. szept. 1. 10:54
 1/10 A kérdező kommentje:
*hízom
2016. szept. 1. 10:55
 2/10 A kérdező kommentje:
*naponta
2016. szept. 1. 10:56
 3/10 anonim ***** válasza:
Számolod is a makro tápanyagokat, vagy csak eszel?
2016. szept. 1. 11:02
 4/10 A kérdező kommentje:
Edzőm mondta, hogy ebédre bármit ehetek (sovány hús, zöldség, rizs stb). De utána már semmit. Csak teát ihatok , persze ilyen gyógynövényeset édesítővel
2016. szept. 1. 11:17
 5/10 anonim ***** válasza:

Az edződ egy igazi címeres ökör...

Ez van, sajos egy okj gyorstalpaló és bármilyen ökör odaállhat edzőnek aki semmit nem gud a sportról... se a táplálkozásról...

Csináld így és fogyni is fogsz:

[link]

2016. szept. 1. 11:32
 6/10 anonim ***** válasza:
Nem gud, hanem tud :)
2016. szept. 1. 11:32
 7/10 anonim ***** válasza:

Az edződet felejtsd el.

A gluténmentességnek nincs sok értelme, hacsak nem vagy gluténérzékeny.

Valamit nagyon elcsesztetek az étrendedben, de a leírásból nem derül ki, mit.

2016. szept. 1. 12:26
 8/10 anonim ***** válasza:

Ennyi sport mellett nem hiszem, hogy kövérebb lettél, max. legalább 2 kilóval több rajtad az izom. Persze még az is lehet, hogy (hiába cukor- és gluténmentes az étrended) több szénhidrátot és kevesebb fehérjét fogyasztasz, mint kellene. Végül is rizsből is be lehet pakolni rendesen, ha nem figyelsz a mennyiségre.

Rizs helyett a szükséges szénhidrátmennyiséget zöldségekből is lehet fedezni (nem krumpliból), még 1 adag nem túl szénhidrátdús gyümölcs is beleférhet. Kicsit túlzásnak tartom (ha valaki nem testépítő vagy sportoló), hogy egyáltalán ne lehessen gyümölcsöt enni.

A totál zsírszegény étrendet nem tartom egészségesnek, miért ne lehetne csirkemellen kívül más húsokat, tojást is enni (plusz zsiradék nélkül elkészítve)? A csirkemell+rizs kombótól 2 nap után a falat kaparnám, hosszabb távon nem árt egy kis változatosság...

2016. szept. 1. 12:44
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
A gluténmentes változatoknak magasabb a kalóriatartalma, mint a gluténeseké. Vacsora és uzsonna miért tilos? Ez hülyeség.
2016. szept. 1. 15:21
 10/10 anonim ***** válasza:
Nézz tükörbe. Ha tetszik az eredmény ne foglalkozz a mérleggel. Az csak egy szám.
2016. szept. 3. 00:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!