Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez így nagyon sok?

Ez így nagyon sok?

Figyelt kérdés

166 cm és 67 kg vagyok

Ez nagyon sok??

Tudom hogy sok mindentől függ de kíváncsi vagyok.

16/L

2016. aug. 30. 13:04
 1/4 anonim ***** válasza:
Ehhez a magassághoz a 60 kg lenne a normális. Ha a 60 nem is, de egy 63-64!
2016. aug. 30. 13:44
 2/4 anonim ***** válasza:

Nem nagyon, azért az egészséget és életet veszélyeztető kóros elhízás az még messze van.

Én 160 centihez voltam 62 kiló körül, az arányaiban nagyjából hasonló ehhez. Gömbölyű voltam, de dagadtnak azért nem éreztem magam.

Sportolj, hagyd el a csokit, nasikat, 16 éves vagy, még kamasz, tehát ennél drasztikusabbat nem feltétlen ajánlanék.

2016. aug. 30. 14:15
 3/4 anonim ***** válasza:

Sok, azért nem vészesen, de hogy mennyire, az az izomtömegedtől, alkatodtól függ.

Életmódváltást ajánlok én is, mozgás, jó étrend, semmi drasztikus fogyózás.

2016. aug. 30. 20:03
 4/4 anonim ***** válasza:
Az alkatodtól is függ valamennyire. Így láttatlanban azt tudom mondani, hogy nagyon biztosan nem sok, de kicsit azért igen, és ez szerintem látszódik is rajtad. Egy 5-10 kg mínusszal egészségesebb lennél, de ahogyan azt előttem is írták, semmiképpen ne kezdj brutális fogyókúrákba, inkább próbálj meg kicsit egészségesebben táplálkozni, illetve sportolni valamit.
2016. aug. 30. 20:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!