Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 7 napom van lefogyni 3 kg-ot...

7 napom van lefogyni 3 kg-ot ebbe tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés
Szóval a nyáron egy nagy fogyókúrába kezdtem idáig fogytam 7 kg-t de még van 7 napom fogyni 3kg-ot sürgősen szeretnék lefogyni, mert jár érte egy kis díj, ami ösztönöz engem, hogy van miért lefogyni. :) 14/F

2016. aug. 26. 08:59
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem lehet 7 nap alatt 3 kilót fogyni, pláne ha nem is most kezdted.

Ne díjakért, magadért válts életmódot.

2016. aug. 26. 09:10
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hány kiló vagy, de ha van rajtad felesleg, simán lehet 3 kg-ot fogyni 7 nap alatt. Csak mondjuk nem nagyon kell enni semmit. Én egyszer egy szerelmi bánat + foghúzás kombóval elértem azt, hogy 1 hét alatt 6-7 kilót fogytam. Észre sem vettem, csak annyi volt, hogy nem volt semmi étvágyam. Még ha éhes is voltam, és elkezdtem volna enni, 2-3 falatot tudtam enni. Ha nagyon éhes voltam, ettem egy pohár gyümölcsjoghurtot. Szerintem normál körülmények között nem ment volna, de akkor pont nem érdekelt semmi. Szóval nem direkt csináltam. De a lényeg, hogy a barátaim is, akikkel heti rendszerességgel találkozom, 1 hét elteltével meglepődve kérdezték, hogy "te mikor fogytál le?". Egyébként örültem is neki, annyi plusz volt is rajtam, és szerencsére csak a fele jött vissza.
2016. aug. 26. 09:28
 3/3 anonim ***** válasza:
Mondjuk neked még nem olyan a szervezeted, mint egy felnőtté, szóval vigyázz magadra. Ez a "fogyókúra", amit az előző válaszomban írtam nem egészséges. Ha gyors eredmény kell, arra jó. De vigyázz magadra, egyél azért minimálisan, de mondjuk a harmadát annak, amit egyébként ennél. Az első 1-2 nap biztos nehezebb, aztán átáll a gyomod is rá, hogy kevesebbet kap. Joghurt, gyümölcs, max. valami zabfalatok vagy ilyesmik. 1 hétnél tovább viszont ne alkalmazd ezt.
2016. aug. 26. 09:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!