Rubint Réka napi 20 perc önmagadért, tapasztalatok?
Nagyon kis hatásos torna:-)) Főleg a combom és fenekem köszöni neki ezt a dvd-jét:))
De ajánlom neked azt ami azután jött ki a 2009-es.Na az az igazi:))
DE bátran csináld ezt is rajtam sokat dobott:))
Sok sikert és kitartást:)))
Nekem a mai lesz a 3. napom. Az első nap nagyon durva volt, látszatra nem tűnik nehéznek, de mikor csinálod húúúú..
Hatásos!! Első nap megcsináltam a popsi-csípőt és a hasat. hát nem bírtam végig csinálni, ezért néha megálltam közben. izomlázam volt rendesen. második nap már végig bírtam a hasazást, a popsi-csípőt nem. de komolyan mondom hogy ma reggel már látszott a hasamon és derekamon hogy feszesebb. olyan boldog lettem:) ma folytatom tovább, de sajnos még nem tudtam venni gumiszalagot és step padot ezért a combot nem tudom csinálni. a csípőm a problémás részem és a combom, ezek az elsők, utána jöhet a has. odafigyelek mennyit eszem mert ha már izomlázasra szenvedem magam, akkor legyen eredménye is. Mindenkinek ajánlom nagyon jó!!
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!