Hogy érhetem el, hogy gyomorszűkítő műtétet csináljanak nekem?
56kg
158cm
20/L
Eddig mindenhonnan szó szerint elhajtottak,nem ertik meg,hogy nekem erre szükségem van,miert kell megvárni azt,hogy menni se bírjak a kövérségtől?
De hizni nem akarok!!!!!!!!!!
Igyis 15kg ot fogytam .....
Es tovabb akarok fogyni !!!!!!!
Istenments h hizzak ha csak 1dkg ot is hizok teljesen kivagyok idegileg nemhogy meg en szandekosan hizzak plane annyit áhh akkor inkabb meghalnek,minthogy dagibb legyek
Csinálnak egyáltalán Magyarországon gyomorszűkítő műtétet? Mert pár éve még csak gyomorgyűrűt raktak be, azt is olyanoknak, akik tényleg súlyosan elhízottak voltak. A gyomorszűkítő műtét úgy tudom, hogy visszacsinálhatatlan, egész életedben marokszámra ehetnéd a vitamintablettákat, mert rossz lesz az emésztésed.
A súlyod nem tűnik soknak a magasságodhoz képest. Ha nem sportolsz, akkor szerintem kezdjél el valamit csinálni, ami szimpatikus. Ha vékonyabbnak szeretnél tűnni, arra legjobb, ha súlyzózol, hogy az izmaid feszesek legyenek és ezáltal sokkal karcsúbbnak látszol majd. És nem, nem leszel debella izomkolosszus. Ahhoz nagy súlyokkal végzett sok éves munka kell.
Egyetlen műtét szükséges esetedben :
anyádnak szólj, hogy csináltasson egy utólagos abortuszt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!