Fogynom kene? 166 cm 54 kg.16/L
A testtömegindexed rendben van.
Nehogy fogyózz!! Ne vond meg a testedet a kajáktól stb.
Inkább csak alakformázó edzést csinálj!
Elárulom, hogy nem mindegy 1kg izomzat VS 1kg zsír, súlyban mindegyik egyforma, de térfogatban a zsír nagyobb.
én 160 cm 55kg vagyok (-1kg kb a fenekemig érő dús hajam) 6.as korom óta. A tinikor is megtette a hatását s más módon oszlott a zsír, a maradékot pedig "átdolgoztam". (lapos poci is meglett a kis mélyedéssel:3), azóta kis rutin napi edzés van ami 30 perc max 40.
Huszonéves vagyok.
A vélemények mindig megoszlanak már alapon azért, mert minden embernek más más alkat az ideálja. Meg sokszor előfordul, hogy az emberek nem azt mondják amit elvársz (őszinte vélemény) , hanem amit hallani akarsz (legalábbis ő szerintük ><).
Rendes nem ratyi fényképezővel, fotóztassad magad körbe több távolságba s lessed meg min akarsz változtatni/ formálni.
(persze ne feledd, pl csontozatodat nem lehet - széles csípő vagy bordázat stb)
NEM Fogyókúrázás, hanem FORMÁLÁS.
Nem csak eltünteted a nem tetsző részeket, de még feszesít is.
(sok nőnek hiába van melle, ha nincs ami tartja a zsírtömeget rendesen. De felveszik a pánt nélküli semmilyen bikini felsőket s bordája alján fekszik a melle xD - ez tipikus hiba legtöbbnél)
Hajrá s ne add fel. Ha nehéz is az eleje, akkor is csak egyszer kell elérni a célt s onnantól csak fenntartani :D sokkal jobb lesz, ha látod az eredményt s "nem akarom elveszíteni" mondat átüti a fejedet><
Ha kövérnek érzed magad, akkor testképzavarod van.
Kizárt, hogy kövér vagy.
Ha valami annyira nem tetszik magadon, akkor tornázz, formáld a tested. De fogynod nem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!