Egy nagy bögre kakaót beszámíthatok egy étkezésnek?
Figyelt kérdés
Nagyon bejött a diétás kakaó (szójatej, zsírszegény kakaópor, eritrit), ráadásul egy nagy bögrében csak 150 kcal van. Nehezen jön össze a napi 5 étkezés, arra gondoltam, kiváltok ezzel egyet, és a tetejébe még az édesség iránti vágyam is kielégítem. :)2016. júl. 28. 19:58
1/4 anonim válasza:
Igen, de nem főétkezésnek (ez csak az én véleményem)
2/4 A kérdező kommentje:
Tízóraira vagy uzsira innám :)
2016. júl. 28. 20:43
3/4 anonim válasza:
Nekem az uzsim mindig 3 dl mandulatej
, szóval szerintem abszolút :)
4/4 anonim válasza:
Teljesen mindegy, nem kell a napot feltétlenül étkezésekre bontani. Az időszakos böjtölőknek evési ablakuk van. Hogy abban a pl. 5 órában folyamatosan vagy 3-szor vagy 2-szer esznek, az tökmindegy. Fogyáskor s az egészség szempontjából inkább az összmennyiség számít, persze vannak kivételek, főleg pl. cukorbetegeknél, nyilván bizonyos elosztás nem esik jól sokaknak, de alapvetően az összbevitel számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!