Jó, vagy rossz úton haladok eddig?
Szóval, elegem van, hogy ennyire gusztustalanul ronda és kövér vagyok, így másfél-két hete elkezdtem változtatni az életmódomon. Ami annyit tesz:
Hétköznap, minden reggel megcsinálom a Norbi féle duci tornát (jobban nem merem megterhelni magam egyelőre, mivel 100kg fölött vagyok és 175 cm körül, nő)
Esténként néha végzek 8 perces pilates mozdulatokat, majd lefekvés előtt mikor meddig bírom, de 30-40 mp-ig plank pozícióban vagyok. (Ezt próbálom mindennap kicsit növelni.) Illetve próbálok az alhasamra mozogni.
Reggelire 3 kanál zabpelyhet eszek kefirrel és néha csalok, mert rakok bele nagyon kevés mazsolát, mivel édesszájú vagyok. Rengeteg vizet iszok, olyan 2-4l között, napközben pedig próbálok kevesebbet többször enni. Ez jó irány, vagy nagyon rossz irányba haladok?
Én ezt ajánlom, meg az oldal többi cikkét!
Én 147kgról indultam márciusban, túl vagyok már egy húszason, megy mint a karikacsapás.
Èn is a ducitornát nyomtam azt hiszem a 4est,minden másnap. Mellé heti 3x1 óra callaneticcsel és heti 2 súlyzós edzést a formásodás feszesedés végett!
Na ja, az étkezésedről szinte semmit nem írtál, pedig az a döntő.
Gyalogolhatsz is, sőt súlyzós edzést is végezhetsz, abban sem hinném, hogy akadályozna a felesleg :)
A zabpehely kókusztejjel is édes :) De egy kis mazsola nem oszt, nem szoroz, én is szeretem, bár nekem érdemesebb kerülni.
Tehát, milyen az étrended? S miért nem eszel valamirevaló fehérjét reggelire? Persze az összmennyiség a döntő, de ha már sok-sok óra után újra eszel, érdemes aminosavakat is adni a testedne, ami már kezd kifogyni belőle...
Tegnap reggelim (11 körül, mivel torna után reggelizek) ezen a héten végig zabpehely volt kefirrel, majd ebédre rizs és csirkehús volt. Vacsora pedig uborka, répa és egy kis sajt volt.
Ma viszont nem ettem jól. A reggeli a korábban írt, ebéd 3dl gyümölcsleves volt és sajnos családi vacsora volt, így "muszáj voltam" családdal enni, az pedig hússaláta volt. És 2 szelet radír süteményt ettem.
Folyadék pedig 2-3l bubimentes víz.
Kedves utolsó! Miket tudnál javasolni, ilyen fehérje és aminosav bevitelre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!