Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért nem tudok normálisan...

Miért nem tudok normálisan kinézni?

Figyelt kérdés
170 cm vagyok és 57 kg, hetente 5x futok 6-8 km-t és nem rendesen eszem De nem mindig diétásan szóval néha eszem kakaós csigát vagy fehér kenyeret de nem járok a mekibe egész nap és nem is eszek 1700-800 kalóriánál többet egy átlagos napon. Néha 3-4 napig rámjön a zabálhatnék akkor 2500 kalóriát eszek de ez nem mindennapos. Mégis eszméletlen vastag lábam van, a hasam is mintha zsíros lenne és narancsbőröm is van a combomon nem értem hogy ennyi sport meg normális kaja mellett miért nézek ki így és más ennyi idős miért néz ki 1000x jobban nálam:( 16/L
2016. júl. 19. 13:47
 1/7 anonim ***** válasza:
Be kéne tartani a diétát! Meg az sem mellékes, hogy miből is áll az.
2016. júl. 19. 14:27
 2/7 A kérdező kommentje:
De nem értem minek 17 évesen diétát tartani miért nem lehet normálisan enni nem lehet egész életemben diétázni:(
2016. júl. 19. 14:47
 3/7 A kérdező kommentje:
*16 bocsi elírtam
2016. júl. 19. 14:48
 4/7 anonim ***** válasza:

Kinek mi a normális, ugye...

Az átlag ember íz szerint érkezik. Nem érdekli őket, mit tartalmaz a kajájuk. Ezért az átlag úgy néz ki (jobb esetben), mint egy telekakált búvárruha vagy súlyosan elhízott. Ehhez jön szorosan a "csodás" egészségügyi állapotuk.

Egyébként igen, ha olyan a genetikád (mint pl. nekem), akkor nem ehetsz azt,amit akarsz. Le kell szépen diétázni,aztán ha elérted, amit akartál, le NÉHA csalni. Csak halkan jegyezném meg, hogy a diéta nem azt jelenti, hogy moslékot kéne enni.

2016. júl. 19. 15:03
 5/7 anonim ***** válasza:
*étkezik
2016. júl. 19. 15:03
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy testképzavarod van? Mert ez bizony az. 170cm-hez az 57kg pont jó, a vékony kategóriába tartozol. Nem hinném, hogy olyan vastag lenne a lábad, ha mégis, akkor annak nagy része izom, amit felesleges leadni. Evészavaros vagy, nagyon próbálsz 1700-1800 kalória körül enni, ennek következménye a binge, amikor telezabálod magad. Ne számolgass kalóriákat, próbálj a testedre hallgatni, ha falni akarsz, akkor a szervezeted hiányol valamilyen tápanyagot.
2016. júl. 19. 15:59
 7/7 anonim ***** válasza:

Szerintem is jó lehet a súlyod, kizárt, hogy nagyon vastag legyen a lábad. A hasad még lehet icipicit zsíros, ha csak ott van a pici felesleged s nincs sok izmod (mivel csak futsz, s fiatal is vagy, nyilván nincs sok).

Nem, más nem néz ki ezerszer jobban nálad, én a te korodban túlsúlyos voltam :D

Lehet egész életen át diétázni, miért ne lehetne? Vannak egészen remek diéták, én szeretem az enyémet, bár abból pont kilengek, mert nekem a napi 30g ch kicsit erős az év minden napján, bármennyire szuper és élvezetes is... Rebellis fajta vagyok, de van, aki sosem leng ki és szigorúbban él. De mindenki tudja, aki ért hozzá, hogy a világon semmi nincs abban, ha néha finoman eltérsz a választott életmódodtól. Csak az idő nagy részében tartsd be, az egészségednek nagyon jót teszel vele, ha nem nemtörődöm módon eszel, mint az átlagember.

2016. júl. 19. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!