Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ismertek olyan embert személye...

Ismertek olyan embert személyesen, aki leadott 40+ kilót?

Figyelt kérdés

Hogyan élte meg a változást?

A külső változást belső is követte? Megváltozott a személyisége?

A környezete mit szólt hozzá? Nem kapott negatív reakciókat?(pl. túl sovány, álljon le, mert beteg lesz, stb. persze, normál BMI-n belül).

2016. júl. 17. 13:13
 1/4 anonim ***** válasza:
53%
Ja, a Guszti egyszer elvitte az összes vasat a MÉH-be amit az udvarán tárolt, volt vagy 50-60 kiló az egész.
2016. júl. 17. 13:27
 2/4 anonim ***** válasza:

a személyiségem nem változott meg. nagyon kövér voltam mindig is, aztán amikor lefogytam, nagyon sok fiú elkezdett bókolni, keresni, ami más lánynak normális volt, én meg nem igazán tudtam kezelni. kellett vagy 2 év, mire "megszoktam", hogy "normális" vagyok. :) de voltak problémák. ilyen nagy kihívásnál azért kicsit begolyózik az ember. szóval nem pont azt láttam a tükörben, ami a valóság volt, hanem nagyon sokáig ugyanazt a kövér lányt láttam.

ja, meg már egy éve lefogytam, mire rájöttem, hogy nahát, van rámvaló ruha a divatboltokban, orsay, h&m, stb.. ráadásul s-m méret. :D ez hihetetlen volt, mindig automatikusan az XXXXL darabokat kerestem.

fura egy élmény, az biztos. idő kell hozzá. a környezettől csakis pozitív dolgokat kaptam. anyukám mondta, hogy tudjam, hogy hol a határ, de ő az egészségemért aggódott. de közel sem lettem kórosan sovány, vagy ilyesmi, van még mit csinálni.

2016. júl. 18. 07:13
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi, hogy írtál! :) Lenne még egy személyes kérdésem: hasplasztikára szükséged volt? Rászántad magad? Vagy szerencsésen visszahúzódott és még elfogadható így?
2016. júl. 18. 11:29
 4/4 anonim ***** válasza:
rászántam magam, mert lógott, és csak 25 vagyok, de megbántam sajnos. vagy nem? nem tudom. szükségem lesz mégegy műtétre, mert lettek szövődmények, és a felépülés sem volt a legjobb. pedig pozitiv vagyok.
2016. júl. 18. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!