Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ki mit eszik ilyen melegben?

Ki mit eszik ilyen melegben?

Figyelt kérdés
éhes vagyok de nem kívánok semmit.
2016. jún. 24. 16:03
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Èn tegnap kukoricapelyhet ettem. Ma ettem ,vitaminsalátát,gyümilevest/nyers gyümit. Joghurtot,pudingot. Ilyenkor ezeket kivánom
2016. jún. 24. 16:08
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Csirkemell, rizs, zöldség.
2016. jún. 24. 16:11
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Ma épp tócsnit, diós sütit, köleskörözöttet. S maradék borsólevest, ez szezonális, mert ilyet csak és kizárólag a kertből szedve tudok főzni, évi 1-2 alkalommal.

S persze a szokásos kávé megy zsírtejjel.

Én ilyenkor sem tudok szálkásítani, nem bírok olyan icipicit enni. De nem adom fel, holnap újrakezdem a próbálkozást, ma esélytelen, kölessel, krumplival, zabbal? :D A cseresznye leérett, úgyhogy megint le tudom vinni a szénhidrátot.

Éhes az sosem vagyok, illetve nagyon-nagyon ritkán. Attól még érzem, hogy ennem kell, csak máshogy.

Étvágyam persze van, az nagyon ritkán múlik el, viszont ez sem sokat befolyásol az evésben.

2016. jún. 24. 16:20
 4/10 anonim válasza:
100%
Sok magas folyadéktartalmú gyümölcsöt, főleg dinnyét, barackot vagy epret. Ezen kívül kukoricapelyhet tejjel, salátát, sushit, halat eszek sokat mostanában. :)
2016. jún. 24. 16:25
 5/10 anonim válasza:
100%
lecsó,paradicsom,fánk,saláta natúr joghurtban
2016. jún. 24. 16:26
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Én mindent, amit egyébként is, és gyümölcsöket, fagyit, hogy hűsítsen.
2016. jún. 24. 16:43
 7/10 anonim ***** válasza:
82%

Reggeli: Kolbász, szalonna, uborka, paradicsom, paprika, mozzarella, saláta.

Ebéd: gyümölcs saláta álmából, barackból, magozott cseresznyéből.

Vacsi ez Lesz: lioni hagymás sült tarja uborka salival, párolt répával és brokkolival. Lehet még egy sört vagy bort is nyitok hozzá!

Jó étvágyat!

2016. jún. 24. 17:03
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Lecsóval jó ötletet mondtatok. Az lesz holnap! :)
2016. jún. 24. 17:32
 9/10 anonim ***** válasza:

Nekünk tegnap volt lecsó, de csak nem az igazi befőttből, túl nedves, nem sül, hanem fő a végén ráütött tojás... Próbálom kivárni az őszt, hogy finom paradicsomot vehessek, bár a sajátjaink kicsit hamarabb lesznek. Nehéz az élet. Pedig szeretem a lecsót.

Én közben bedobtam még pár diós sütit (kísérletezem, de fogok még, hogy mi az ideális arány), most eléggé feszülök :)

Ma még lesz bográcsozás (csak krumplifőzés), de abból nem fogok enni.

Most épp leért a legtöbb gyümölcs a kertben, így azt pont nem eszem, pedig néha jólesne.

2016. jún. 24. 19:41
 10/10 anonim ***** válasza:

Délelőtt: dinnye, tojásturmix, kávé.

Ebéd: tojásos tökös lecsó, virsli, párolt zöldborsó (nem volt kedvem sokat főzőcskézni ilyen melegben).

Délután: gulyásleves, sült hús káposztasalátával, később őszibarack, kávé, 2 kis linzer (vendégségben voltunk).

Vacsora: 1 szelet sült tarja, pici ebédmaradék :)

Így utólag összeszedve egészen sokféle ételt ettem ma, bár nem nagy mennyiségeket :)

2016. jún. 26. 00:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!