Ki mit eszik ilyen melegben?
Ma épp tócsnit, diós sütit, köleskörözöttet. S maradék borsólevest, ez szezonális, mert ilyet csak és kizárólag a kertből szedve tudok főzni, évi 1-2 alkalommal.
S persze a szokásos kávé megy zsírtejjel.
Én ilyenkor sem tudok szálkásítani, nem bírok olyan icipicit enni. De nem adom fel, holnap újrakezdem a próbálkozást, ma esélytelen, kölessel, krumplival, zabbal? :D A cseresznye leérett, úgyhogy megint le tudom vinni a szénhidrátot.
Éhes az sosem vagyok, illetve nagyon-nagyon ritkán. Attól még érzem, hogy ennem kell, csak máshogy.
Étvágyam persze van, az nagyon ritkán múlik el, viszont ez sem sokat befolyásol az evésben.
Reggeli: Kolbász, szalonna, uborka, paradicsom, paprika, mozzarella, saláta.
Ebéd: gyümölcs saláta álmából, barackból, magozott cseresznyéből.
Vacsi ez Lesz: lioni hagymás sült tarja uborka salival, párolt répával és brokkolival. Lehet még egy sört vagy bort is nyitok hozzá!
Jó étvágyat!
Nekünk tegnap volt lecsó, de csak nem az igazi befőttből, túl nedves, nem sül, hanem fő a végén ráütött tojás... Próbálom kivárni az őszt, hogy finom paradicsomot vehessek, bár a sajátjaink kicsit hamarabb lesznek. Nehéz az élet. Pedig szeretem a lecsót.
Én közben bedobtam még pár diós sütit (kísérletezem, de fogok még, hogy mi az ideális arány), most eléggé feszülök :)
Ma még lesz bográcsozás (csak krumplifőzés), de abból nem fogok enni.
Most épp leért a legtöbb gyümölcs a kertben, így azt pont nem eszem, pedig néha jólesne.
Délelőtt: dinnye, tojásturmix, kávé.
Ebéd: tojásos tökös lecsó, virsli, párolt zöldborsó (nem volt kedvem sokat főzőcskézni ilyen melegben).
Délután: gulyásleves, sült hús káposztasalátával, később őszibarack, kávé, 2 kis linzer (vendégségben voltunk).
Vacsora: 1 szelet sült tarja, pici ebédmaradék :)
Így utólag összeszedve egészen sokféle ételt ettem ma, bár nem nagy mennyiségeket :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!