Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez az étrend jó volt? Ezt...

Ez az étrend jó volt? Ezt ettem tegnap.

Figyelt kérdés

Reggeli: barackos zabkása

Tízórai: egy marék kesudió

Ebéd: párolt hekk barna rizzsel, paradicsommal és cottage sajttal

Uzsonna: 1 ivós joghurt

Vacsora: egy tál saláta

Ittam 3,5 l vízet és 1 l jeges zöld teát

Görkoriztam egy órát.

2016. jún. 24. 14:52
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Elmegy, habár mennyiség nélkül akár fél kg, cukorral, tejjel főtt zabkását is bevághattál, szóval így nehéz véleményezni. De ha az kell: nagyon ügyes vagy, csak így tovább.
2016. jún. 24. 15:06
 2/14 A kérdező kommentje:
Nem eszem tejet és finomított szénhidrátot, egyáltalán.
2016. jún. 24. 15:11
 3/14 Andizsuzsi ***** válasza:
100%

"Nem eszem tejet"

Az ivós joghurt meg a cottage mi?

Abból amit leírtál, legkevésbé sem lehet megmondani, hogy jó-e, vagy sem. Inkább nem. De nem írtál adagokat, összetevőket, így nem lehet véleményezni.

2016. jún. 24. 15:41
 4/14 anonim ***** válasza:
46%
Teljesen jó, csak több fehérje kéne. A kalória is lehetne több, de így is jó. Lehet köteledni, hogy lehet, hogy fél kg cukor van a zabkásában, de nem érdemes, mert az ilyesmi kötekedésre annyit lehet mondani, hogy szánalmas. Aki szerint ennek az összetétele nem jó, az mit eszik?
2016. jún. 24. 15:46
 5/14 A kérdező kommentje:

Tej nem egyenlő tejtermék.

Tudom, hiszen kisbaba korom óta allergáis vagyok a tejre, az anyatejen kivül. Nem laktóz érzékeny vagyok, hanem allergiás, nem ugyanaz. Csak tejet nem ihatok, mert attól kiütéses leszek.

2016. jún. 24. 15:50
 6/14 anonim ***** válasza:
Én meg VALÓBAN allergiás vagyok, ezért elárulom, ha te is az lennél akkor MINDENRE, tejre és tejtermékre is, mivel ugyanaz a kazein (tejfehérje) található meg bennük. Ilyen nincs, hogy tejet nem ihatsz, de a cottage cheese meg a joghurtital az teljesen jó, úgyhogy ne hülyítsd a népet plz.
2016. jún. 24. 15:53
 7/14 A kérdező kommentje:
A tejtől kiütök pedig, a többitől nem.
2016. jún. 24. 15:58
 8/14 Andizsuzsi ***** válasza:
Ha laktózérzékeny lennél, akkor ehetnél laktózmentes tejtermékeket, fehérje minden tejtermékben van. Melyikben több, melyikben kevesebb. De még mindig nem derült ki, hogy miből állt a barackos zabkása, a saláta, és mennyi volt, amit ettél.
2016. jún. 24. 16:04
 9/14 Andizsuzsi ***** válasza:

"Teljesen jó, csak több fehérje kéne. A kalória is lehetne több, de így is jó."

Ha több fehérje kellene, akkor hogyan lenne teljesen jó? Honnan tudod, hogy ez mennyi kalória volt?

2016. jún. 24. 16:05
 10/14 anonim ***** válasza:

"Csak tejet nem ihatok, mert attól kiütéses leszek."

Unokatestvérem laktóz intoleranciája is így jelentkezik.

Allergiás biztos nem vagy, mert akkor semmilyen tejterméket nem fogyaszthatnál, mivel immunválaszt váltana ki. Neked csak a tejcukor megemésztésével vannak problémáid.

2016. jún. 24. 16:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!