Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Az igaz, hogy ha különböző...

Az igaz, hogy ha különböző ételeket eszel akkor máshova hízol?

Figyelt kérdés

Elnézést a kicsit értelmetlen kérdésért, de máshogy nem tudtam most megfogalmazni. :)

Na, például ha cukros dolgokat eszel akkor a has alsó részére hízol és ilyen löttyedt leszel, ha pedig puffasztóbb ételeket akkor inkább gyomor tájékra.

Ilyen tényleg létezik hogy az ételek ezt is befolyásolják?

2016. jún. 17. 14:50
 1/8 anonim ***** válasza:
70%
Kérlek Jézus mentsd meg a világot.
2016. jún. 17. 15:22
 2/8 anonim ***** válasza:
51%
Ez fájt, fizikailag. Érzem ahogy felsikoltanak pusztuló agysejtjeim ahogy olvasom a kérdést.
2016. jún. 17. 15:23
 3/8 anonim ***** válasza:
81%
Amúgy a pacaltól mellre hízol azért eszik a nők gyakran. A sör meg egyenesen a péniszre rakódik, na tippelj kik fogyasztják?
2016. jún. 17. 15:24
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez a kérdés igazi kegyelemdöfés, a sok 3-hét-alatt-szeretnék-lefogyni (mert ugye jön a nyaralás) hülye után.
2016. jún. 17. 15:41
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem.
2016. jún. 17. 16:01
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Igen igaz.

Én pl mindefélét zabálok és az egész testem dagadt.

:D

2016. jún. 17. 16:49
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem igaz. Ez orbitális baromság.
2016. jún. 17. 17:00
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem, mindenhol rakódik le zsír ételtől függetlenül. Annyi viszont igaz, hogy azért nem ajánlatos rendszeresen sok buborékos vizet/italokat inni, mert hiába röfögsz egy jót miután megittad, nem jön vissza minden gáz, így egy része továbbjut az emésztőrendszerbe, amely kitágítja a beleket, így ez növelheti a hasat.
2016. jún. 19. 01:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!