Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek menjek?

Szerintetek menjek?

Figyelt kérdés
Egy kicsit félek konditerembe menni. Barátnőm felajánlotta nekem, hogy járjunk konditerembe edzeni (ő csinos, vékony) én rettegek attól hogy kiröhögnek, megaláznak. 96 kg vagyok. Szerintetek h fognak viszonyulni hozzám?
2016. jún. 13. 14:30
 1/3 anonim válasza:
Menj! Akik kiröhögnek valakit azért mert feljeszteni akarja magát, jobbá tenni az életét, azok ott kapják be ahol tudják!
2016. jún. 13. 15:41
 2/3 anonim ***** válasza:

Ettől féltem annak idején én is. De senki nem nevetett ki, senki nem alázott meg, sőt, még furcsa tekinteteket sem kaptam.

Tovább megyek, szuper jó fejek a srácok, ha kell, segítenek, kérdezhetek tőlük bármikor. Sőt, úgy vettem észre, kifejezetten tetszik nekik, hogy a korom, és a testalkatom ellenére ott vagyok, és ugyanazokkal a gyakorlatokkal edzek, mint ők (persze jóval kisebb súlyokkal).

Szóval no para.... Hajrá!

2016. jún. 13. 15:55
 3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen koszonom, most felbatorodtam!! :)
2016. jún. 13. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!