Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » El vagyok hízva?

El vagyok hízva?

Figyelt kérdés
30 éves nő vagyok. 175 cm. Súlyom 58-61 között ingadozik. Most egy ideje 60 kiló vagyok. Ha eszem vagy iszom felpuffadok. Így nagyobbnak néz ki a hasam. Párom meggyegyzéseket szokott tenni a hasamra. Túl nagy meg ilyenek. Fenekemre is hogy megnőtt. Nem fér már el egy tenyerébe a popsim stb... sokszor enni nem merek ès kezdem magam kövérnek látni. Esténként 2-3 óra kerékpározás. Ha rossz az idő egy óra torna.
2016. jún. 1. 22:15
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

Kicsi a keze. Egy női fenék nem akkora, mint egy fokhagyma... Az ilyen embereket vágnám fejbe egy péklapáttal.

Hogy lennél már elhízva ilyen számokkal, könyörgöm? Én kevesellném a helyedben, de semmi gond nincs vele, ha te nem, de nehogy fogyjál még ebből is.

Vagy mérj testzsírszázalékot valami megbízható módszerrel s nézd meg, melyik kategóriába esik, ha te nem tudod megítélni, hogy hájas vagy-e (kizárt) s a párod is ilyen... Inkább nem jellemzem.

2016. jún. 1. 22:17
 2/18 A kérdező kommentje:
Én mondtam neki ez normális. Múltkor próbáltam egy farmert és kicsi volt rám. Erre mondja: csak a kis fenekű nőkön áll jól. Hogy ő megfigyelte. Meg hogy a kis fenék a normális. Múltkor kerékpározás előtt: mozogjuk le azt a nagy pocakot. Nem értem miért mond ilyeneket. Kezdem azt hinni velem van néha gond hogy másképp gondolom mint ő.
2016. jún. 1. 22:26
 3/18 crudy ***** válasza:
100%
Csatlakozok, nagyon nem vagy elhízva. Azon tudsz változtatni h egy kicsit elkezdesz komolyabban edzeni h formásodj és keményebb legyél.
2016. jún. 1. 22:28
 4/18 crudy ***** válasza:
100%
Na jó nem akartam véleményezni a párod de így. Szóval egy paraszt és ostoba. Mi az h a kicsi a normális? Az a normális ami van, mert nekem a gigasegg jön be, akkor nem vagyok normális?
2016. jún. 1. 22:30
 5/18 anonim ***** válasza:
Az én férjem meg azt kifogásolja, hogy túlságosan lefogytam, nem vagyok neki elég "gömbölyű". Engem nem zavar annyira, mert nagyon jól érzem magam a bőrömben, jól állnak rajtam a ruháim, sőt már strandra is nyugodtan fogok menni, mert nincs rajtam zavaró fölösleg. Szerintem az a mérvadó, ahogy Te érzed, látod magad. Nekem a súlyod jónak tűnik.
2016. jún. 1. 22:30
 6/18 anonim ***** válasza:

Azt a nagy pocakot. Helyesbítek, a péklapát nem lenne neki elég... Ha az, akinek ezt mondják (még akár okkal is, nem vékonyan), túl érzékeny és befolyásolható, akár anorexiába is sodródhat, sok ilyen eset volt már. De aki ennél okosabb és stabilabb, annak is nagyon rosszul eshet s elbizonytalanodhat, csökkenhet az önbizalma... Hogy lehet az, akinek szeretnie kellene az embert, ilyen?

NEM a kicsi a normális. Egy rendes női fenék nem apró, hanem feszes, kerek, izmos, gömbölyű, már sokunk ízlése szerint, nincs ám baj a kicsivel vagy a picit zsírosabb, kinek mi tetszik. Amíg normális arányok vannak, akad rajta izom is, háj is, ahogy kell, egészséges az ember s elvan úgy, addig normális.

2016. jún. 1. 22:38
 7/18 anonim válasza:

Szia!

Dehogy vagy elhízva. BMI-d 60 kgval 19,6 ami normális.

2016. jún. 1. 22:45
 8/18 Eszter76 válasza:
56%
Szerintem gyúrj egy kicsit... de ne azért, mert bármi gond lenne veled, hanem hogy a következő ilyen megjegyzésénél jól orrba tudd gyűrni azt a pasit! Idióta! Normális férfinek a párja úgy szép, ahogy van, és nem hülyeségekkel izélgeti - pláne nem teljesen alaptalanul! A lelki terror is bántás ám! Ne hagyd magad!
2016. jún. 1. 23:01
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Még ha a párod lenne a testépítés atyaúristene, akkor sem kezdhetne el szekálni egy bőven egészséges súlyú, sportoló nőt. Feltételezem nem így van, és azért nála is befigyel egy kis pocak...
2016. jún. 1. 23:07
 10/18 anonim válasza:

én 173cm és 80kg vagyok, és 60-65 kg a célom...

eszedbe ne jusson ilyen marhaság, hbogy kövér vagy, picit figyelj mit eszel, és nem lesz gond. :)

2016. jún. 1. 23:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!