El vagyok hízva?
Kicsi a keze. Egy női fenék nem akkora, mint egy fokhagyma... Az ilyen embereket vágnám fejbe egy péklapáttal.
Hogy lennél már elhízva ilyen számokkal, könyörgöm? Én kevesellném a helyedben, de semmi gond nincs vele, ha te nem, de nehogy fogyjál még ebből is.
Vagy mérj testzsírszázalékot valami megbízható módszerrel s nézd meg, melyik kategóriába esik, ha te nem tudod megítélni, hogy hájas vagy-e (kizárt) s a párod is ilyen... Inkább nem jellemzem.
Azt a nagy pocakot. Helyesbítek, a péklapát nem lenne neki elég... Ha az, akinek ezt mondják (még akár okkal is, nem vékonyan), túl érzékeny és befolyásolható, akár anorexiába is sodródhat, sok ilyen eset volt már. De aki ennél okosabb és stabilabb, annak is nagyon rosszul eshet s elbizonytalanodhat, csökkenhet az önbizalma... Hogy lehet az, akinek szeretnie kellene az embert, ilyen?
NEM a kicsi a normális. Egy rendes női fenék nem apró, hanem feszes, kerek, izmos, gömbölyű, már sokunk ízlése szerint, nincs ám baj a kicsivel vagy a picit zsírosabb, kinek mi tetszik. Amíg normális arányok vannak, akad rajta izom is, háj is, ahogy kell, egészséges az ember s elvan úgy, addig normális.
Szia!
Dehogy vagy elhízva. BMI-d 60 kgval 19,6 ami normális.
én 173cm és 80kg vagyok, és 60-65 kg a célom...
eszedbe ne jusson ilyen marhaság, hbogy kövér vagy, picit figyelj mit eszel, és nem lesz gond. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!