Mi lehet a gond?
Ne csökkentsd!
Inkább egy napra növeld a ch bevitelt!
És Figyelj a folyadék fogyasztásra! Napi 4,5 liter legyen meg!
Előző, nem felesleges, van, aki szeret sportolni. Súlyzósból bizonyára túledzés lenne, amúgy OK. Fogyáshoz persze felesleges ennyi.
Kérdező, azt sem tudjuk, van-e felesleged, csak a súlyodat írtad.
A kalóriabeviteledet nincs hova csökkenteni, főleg ennyi mozgás mellett, inkább étrendváltoztatással próbálkoznék. De nincs elég infónk. Némi stagnálás előfordul, bár 4-5 hét esélyesen igen nagy kalóriadeficitnél már nekem se tetszene.
185 cm vagyok, körülbelül 10 kg-tól szeretnék még megszabadulni, mert szerintem annyi van rajtam felesleg.
Reggelire 2 sonkás szendvicset eszem, benne paradicsommal és paprikával. Ebédre csirke/disznóhúst eszek általában rizzsel vagy salátával. A 2 óra sport általában különbözik, valamikor foci, valamikor kosárlabda, tenisz esetleg röplabda. De szoktam lejárni futni is (normál tempóban heti kb3-4x). Jaj igen, és a vacsora általában gyümölcs, vagy joghurt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!