Mi az a proana?

Figyelt kérdés
2008. szept. 24. 23:49
 1/6 anonim ***** válasza:
70%
egy fórum, ahová általában magukat anorexiásnak valló, egyébként 25-ös BMI-vel rendelkező egyének járnak, akiknek gőzük sincs arról, hogy milyen borzalmas ez a betegség. vannak köztük igazi anorexiások is, de elég ritkák.
2008. szept. 25. 07:07
 2/6 A kérdező kommentje:
Oh... Köszönöm... Nem tudtam mihez kössem... Borzalmasan hangzik...
2008. szept. 26. 12:26
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez azért nem teljesen így van. A pro-ana oylan személy aki az anorexiát támogatja, nem mint betegségre, ahnem mint életstílusra tekint. A pro-ana site-okon valóban van ált fórum. Az oldalak tippeket adnak az anorexiás lányoknak, hogy hoygan viseljék el a kínzó éhséget, hogyan fogyjanak minél többet, hogyan titkolják el környezetük elől a betegséget. A fórumban a lányok lelki támogatsát adnak egymásnak és bíztatják egymást a fogyásra. A proana site galériájában szupermodellek, és csontsoványra fogyott lányok képei láthatók, amelyek thinspirationnak, szabad fordításban vékonyságinspirációnak neveznek.
2008. szept. 27. 14:28
 4/6 anonim ***** válasza:
51%
az első válaszadó vagyok. de könyörgöm, egy szegény anorexiásnak minek kellene támogatás a FOGYÁSHOZ?? sokkal nagyobb akaraterejébe kerül ennie, mint nem ennie. ez a thinspiráció meg akármik inkább a wannarexiás babák módszere.
2008. szept. 27. 18:31
 5/6 anonim ***** válasza:

Nem tudom, kérdezz egy anorexiást...

Második válaszoló

2008. szept. 28. 14:40
 6/6 anonim ***** válasza:
38%
2010. febr. 25. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!