Mostanában sokat eszem és hízom is rendesen. Miért van
az, h állandóan éhesnek érzem magam és mit tehetnék ez
ellen? Miket egyek?
Figyelt kérdés
Gyümit nem, azt nem kívánom, rá se tudok nézni, pedig sok van itthon. Csak hízlaló kajákat es édességet kívánok. Miért van ez? Hogy változatassak?
2008. szept. 24. 21:07
1/10 anonim válasza:
Úgy hogy azt a sok gyümölcsöt ami otthon van megeszed.
2008. szept. 24. 21:28
2/10 anonim válasza:
Én csináltatnék a helyedben egy vércukorszint vizsgálatot mielőbb!
2008. szept. 24. 23:01
3/10 anonim válasza:
Igen, vércukor, vagy túl erős gyomorsav.
Az első esetben más tünetek is lehetnek, pl. fáradékonyság, nézz utána a neten. A második esetben a szádban is érezhetsz savas ízt.
2008. szept. 25. 05:18
4/10 anonim válasza:
lelki okai is lehetnek
2008. szept. 25. 07:10
5/10 anonim válasza:
igyál étvágycsökkentő teakát, és mielőtt megeszel bármit (!) igyál előtte egy nagy pohár vizet!
2008. szept. 25. 12:13
6/10 anonim válasza:
Ezzel én is így vagyok. Én arra fogom, hogy jön a tél:)
2008. szept. 25. 18:14
7/10 anonim válasza:
Ha fogyni akarsz, akkor el kell fogadnod, hogy nem azokat a kajákat eszed, amiket szeretsz. Kész! Ez akaraterő kérdése. Először "fejben" kell eldöntened, hogy akarsz-e leadni pár kilót, vagy nem. Ha igen: akkor zöldség, gyümölcs, kefír, semmi fehér kenyér, semmi tészta stb.!
Lehet, hogy valami betegséged van, ha már kórosnak érzed! Én a helyedben elmennék egy vérvételre.
2008. szept. 25. 19:46
10/10 anonim válasza:
figyeld meg, miket eszel ilyenkor.. nagyrészben szénhidrátot?
máskor nem szoktál ennyire kívánós lenni? vagy esetleg előtte fogyóztál? mert ha fogyókúráztál, és megtagadtad magadtól a szénhidrátokat, akkor lehet azért kívánod ennyire most. vagy az is lehet, neadjisten, hogy candidád van :s jó persze nem kell egyből rosszra gondolni, de a hirtelen gyors hízás és szénhidrátfüggőség az egyik jele. ha meg kizártad a terhességet, depressziót (akkor is zabálhat az ember), fogyókúra utáni "bepótolást", és eddig nem volt ilyen, érdemes megnézni a többi tünetet ( [link]
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!