S. O. S.! Mit csináljak? Tehetek valamit, vagy örökre 70 kg maradok?
Figyelt kérdés
Már megint kicsúszott az irányítás a kezeim közül.13 éves vagyok, és a szomorú igazság az, hogy 70 kg. Próbálkoztam sokmindennel. Diétáztam, sokkal több gyümölcsöt és zöldséget fogyasztottam, napi egy órát futottam hónapokig, de nem történt semmi. Nagyon el vagyok keseredve.2010. ápr. 9. 17:40
1/3 anonim 

válasza:

Hány centi vagy, fiú vagy-e vagy lány, voltál-e már orvosnál, következetesen csináltad-e a diétát? A túl sok gyümölcs se jó, mert azért van abban cukor rendesen, inkább a zöldség legyen a túlsúlyban. Nem voltak rejtett kalóriák: zsíros húsok, cukros üdítők, nasik? De lehet, hogy majd kinövöd.
2/3 A kérdező kommentje:
165 cm,és lány
Egyáltalán nem ettem sok zsíros és cukros kaját..csak annyit,amennyit tényleg muszáj volt.
Az orvos azt mondja,hogy majd minden oké lesz,csak vigyem a diétát,de semmi sincs rendben.
2010. ápr. 9. 18:37
3/3 anonim 

válasza:

Ez még nem olyan kóros elhízás, még fogsz nőni. Tartsd a csökkentett szénhidrát- és zsírtartalmú étrendet (de azért ne vidd túlzásba) és mozogj, meg kell, hogy legyen az eredménye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!