Én igazából a női szemekre lennék kíváncsi hogy a képen látható emberke. kövér vagy most csúnya vagy megfelelő milyen?
Figyelt kérdés
Sziasztok! én 1 23-éves csajszi vagyok csak szeretném több hozzám hasonló véleményét kikérni.. köszi.
2010. ápr. 9. 14:21
11/15 anonim válasza:
Fúúj, szerintem pasinak nagyon gusztustalan. Tök mindegy hogy annyira nem kövér,én se vagyok tökéletes de ez számomra baromi ronda! Nem érnék hozzá!Irány a konditerem vagy vmi sportpálya.
12/15 anonim válasza:
Sajnos nekem sem az esetem. De nem néznélek hülyének, ha neked bejönne.
13/15 A kérdező kommentje:
:D Értem.:) Szóval a hasa türhető neki csak a melléből kéne faragnia:?:D
2010. ápr. 10. 09:32
14/15 anonim válasza:
Nagyon viccesek azok a cicik! :D
15/15 anonim válasza:
Komolyan. Nem tudom ki ez, hogy mégis csak te vagy vagy ismerősöd netalána a pasid, de az biztos, hogy nem véletlenül érdekel, hogy hogy néz ki. Közel áll hozzád :)
Na most 1 Elsősorban a belsőtulajdonság a fontos
2 Viszont én a helyébe elkezdenék sok sok fekvőtámaszt csinálni, meg evezni vagy valami hasonlót a cicire. Alhasra is kellene és bicepszre is, de szerintem az összkép és a kisugárzás is fontos.
Üdv: Juliee(29)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!