Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez ugye nem volt annyi?

Ez ugye nem volt annyi?

Figyelt kérdés
Hízókúra után szeretnék megállni, ezért a főétkezést a hízókúra alatt megszokott dupla-tripla adagról visszavenném normál adagra. Ma ennyit ettem: (kínaiba) szerzetesek eledele (ezek párolt zöldségek, gondolom nem hízlal), 4 db zöldséggombóc (ebbe se hízlalhat sok minden) és utána viszont 7-8 db sült banán... kevesebb, mintha megettem volna két-három tál nagy rizst hússal és ettől nem hizom ugye?
2010. ápr. 7. 15:59
 1/7 anonim ***** válasza:
68%
7-8 banántól igenis hízol, az rengeteg cukor! Meg gondolom valamiben ki is sült... Az ilyenekkel vigyázz. Inkább a rizs, annak nincs cukortartalma.
2010. ápr. 7. 16:04
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha ez egyszeri eset volt, semmi bajod nem lesz. Ha minden napra így tervezed, az egészségtelen (ki tudja, miből van...) és hízlal. A kínaiban minden édes, felteszem, nem diétás cukor van a kajákban, ráadásul minden nagyon olajos.
2010. ápr. 7. 16:06
 3/7 A kérdező kommentje:
kábé 1 éve nem ettem semmi édességet, mondjuk gyakorlatilag ez is gyümölcs, csak olajjal, kevés cukorral és mézzel. annyira nem lehet vészes!
2010. ápr. 7. 16:19
 4/7 A kérdező kommentje:
Első válaszoló: az adag kábé max 2 banánnak felel meg, hiszen ezek kis darabok.
2010. ápr. 7. 16:19
 5/7 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Akkor egyszer belefér, de ne legyen mindennapos. Talán a gumicukorban vagy a csokitortában van annyi cukor mint egy ilyen mézes-cukros banánban.
2010. ápr. 7. 17:20
 6/7 A kérdező kommentje:
de hizni nem fogok, tehát annyival csak nem ér fel mint 2-3 adagnyi főétel.
2010. ápr. 7. 17:27
 7/7 anonim ***** válasza:

Kalóriatartalomban valóban nem, de cukortartalomban (rossz minőségű szénhidrát) tartalomban jócskán túl is tesz rajta.

Ha hízékony lennél akkor ettől sokkal jobban tudnál hízni, mint 3 tányér rizs-hús főételtől.

2010. ápr. 7. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!