Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Kezdő vagyok:ez jó, sok vagy...

Kezdő vagyok:ez jó, sok vagy kevés mára?

Figyelt kérdés

Ti biztosan jobban értetek hozzá, ezért tőletek kérek tanácsot. Nemrég kezdtem el fogyozni, 2 hete. Az lenne a kérdés, hogy ez mára sok vagy kevés?

Először vegyük a nasit...Nem nagyon vagyok meg édesség nélkül, ha nem ehetek, akkor kudarcnak élem meg az egész dolgot. Szóval megettem 2db fehércsokis Schogettent meg 1db amerikai csokissütit.

Ebédre húslevest ettem, de csak a levét és 1db répát. Körülbelül fél liter mennyiségről van szó.

Egy kis reszelt sajtból bekaptam egy-két csipettel, szerintem egy szeletnyi sem volt.

Folyadékfogyasztás: egy 2,5dl-es bögréből tejeskávé, amit 1.5%-os tehéntejből készítettem, valamint egy 2dl-es pohárból zöldtea mindenféle cukor nélkül.

Emellett megittam 6dl energiaitalt, aminek csökkentett a kalóriatartalma. Vissgaidőszak van, valahogy muszájnak éreztem, hogy felpörgessem magam :)

2016. ápr. 24. 13:08
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

#10: Ezt hívják úgy, hogy fehérjehiányos koplalás...

Az olvasást kezdd a sárga kapszulával! ;)

2016. ápr. 24. 18:50
 12/13 anonim ***** válasza:

1000 kcal szinte mindenkinek koplalás. Amúgyis célszerű mozogni, vizsgaidőszakban főleg kell a testednek a mozgás, nem ülhetsz egész nap, az agyadnak és a testednek se jó az.

A kalóriabázis saccolása sokszor nem pontos. Nekem is finci kalórikeretet adott, amit eszembe se jutott betartani, szépen párszáz kcallal a szerinte súlytartó szint fölött ettem és nem gyorsan, de fogytam :) No persze, ez nincs mindenkinél így, de akinek kevés jön ki, az mozogjon és egyen többet.

A test igényei grammokban adhatók meg. Ha a koplalós kalóriaszintből százalékolsz, túl pici fehérjekeretet kapsz, az úgy nem jó. Szerinted 1000 kcal mellett feleannyi fehérjét igényel a tested, mint 2000 kcal mellett? Hát nem.

2016. ápr. 24. 18:54
 13/13 A kérdező kommentje:

Azt kihagytam, hogy este 17:30 körül szoktam inni egy adag fehérjeport (2dl vízben elkeverve), amikor nem eszem tojást vagy túrót. Igyekszem pótolni a fehérjét, mert nem szeretném, ha a fogyás az izmaimból indulna meg.

Nagyon szépen köszönöm a hasznos tanácsokat, igyekszem betartani őket. Ha bárkinek van még tippje, akkor szívesen várom, főleg egyszerű ételekkel esetleg kalóriaszegény nassolnivalókkal kapcsolatban :) Tényleg nagyon hálás vagyok nektek.

2016. ápr. 24. 19:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!