Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyi a combbőséged a legvast...

Mennyi a combbőséged a legvastagabb részen?

Figyelt kérdés

Meg vagy vele elégedve?

Nekem 58...vastagnak találom!

2010. ápr. 6. 14:49
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

51-52 cm. Kicsit a belsőcombomon plattyog a zsír, de nem vészes.

Úgy is fogyok 3-4 kilót (versenysúlyra:D) akkor kocogok is, és ismét helyre állnak a combjaim feszessége! (ideális: 49cm körül)

Az 58 cm kicsit tényleg vastag, de javíthatsz rajta egészséges kajákkal és kocogással. Nekem ez mindig bejött:)

26.L

2010. ápr. 6. 17:54
 12/14 anonim ***** válasza:
48 cm és 170 cm vagyok, hát szerintem arányos bár lehetne vékonyabb én inkább a csípőmhöz viszonyítom
2010. ápr. 6. 18:15
 13/14 anonim ***** válasza:

51 cm. és sok, tiszta háj :(

az a vicces h mindenhol egyébként vékony vagyok, és combom, úgy néz ki mint egy répa.

2010. ápr. 22. 10:25
 14/14 anonim ***** válasza:
49 cm, 173 cm vagyok amúgy, és nem nagyon, de szerintem nem ezzel van a gond, hanem a lábam formájával, ami leginkább egy tuskóhoz hasonlít (erős a vádlim). A csípőm viszont csak 88 cm, az is azért, mert a fenekemre direkt sokat erősítek hogy gömbölyű legyen.. Szóval kicsit aránytalan:/ De dolgozok rajta :)
2013. jan. 9. 13:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!