Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nagyon nagy a hasam? (kép)

Nagyon nagy a hasam? (kép)

Figyelt kérdés

162cm vagyok és 83 kg. Tudom hogy duci vagyok. Szeretek enni nem mindig egészsegesen mozogni viszont semmit se szoktam. Ez látszik is a hasamon. Nem tudom hogy ez mennyire vészes vagy még elmegy.. 16/L

[link]

2016. márc. 30. 12:32
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%

Ha meg kell győzni arról, hogy kövér vagy és fogyj le, akkor hagyd a fenébe az egészet.

Majd ha ott leszel, hogy téged zavar, lefogysz. Addig meg kérdezgess elég embert, akik megnyugtatnak, hogy ez csak "duci", "molett" vagy "abszolút oké".

A fogyókúra pedig nem lehet, hogy nem menne könnyen, hanem biztos. Nehéz lenne. De ha lenne egy kis akaraterőd, akkor megcsinálnád, nem itt nyavalyognál.

2016. márc. 31. 16:44
 22/22 anonim ***** válasza:

"Az a baj hogy lefogyni nagyon nehéz és nem tudom hogyan csináljam. "

Kell hozzá egy normálisabb étrend, meg mozogni kell hozzá.

Étrendnek a neten is elég sok mindennek utána lehet olvasni, hogy mire kell ügyelni (azért azzal óvatosan, elég sok vajákosság szokott terjedni, de azért józan paraszti ésszel ezeket ki ehet szűrni - jellemzően elég azt észben tartani, hogy nincsenek csodamódszerek), de akár az itteni kalóriaszámlálás topikban is valószínű, hogy fel tudnak világosítani dolgokról.

A másik dolog a mozgás fogyás szempontjából a kaja amúgy fontosabb, de a mozgás is segít + formál + segít kialakítani egy sokkal jobb életstílust, -felfogást, ami segít a fogyásban.

Itt azt javasolnám, hogy keress valami csoportos edzést, ami szimpatikus, mert azt sokkal könnyebb tartani - ott elég arra rászánnod magad, hogy elmenj az edzésre, aztán ha már egyszer ott vagy, akkor a többiek, a hely na meg az edző hatására sokkal könnyebb tényleg csinálni a dolgot. Ha ráadásul olyan helyet találsz, ahol jó a társaság, akkor még szívesen is fogsz oda járni.

A legfontosabb a hozzáállás: ez egy döntés. Le szeretnél fogyni, ezért teszel érte. Számodra a fogyás értékesebb, mint az az energia és odafigyelés, amit a fogyásért rá kell fordítanod. Ez egy fair trade, amin te jól jársz. Te ezen a cserén nyersz.

Nem szabad úgy felfogni, hogy ez most egy "nyűg", és te most hogy szenvedsz (mártír szerep), mert akkor elmerülsz az önsajnálatban (ami nagyon kellemesen langyos pocsolya), és szem elől veszted a célt.

És persze nem szabad 10 percenként a mérlegre állni, hogy "fogytam már?". Elhízni se néhány hét alatt híztál el, lefogyni se annyi alatt fogsz. Én azt javasolnám, hogy jelölj ki a héten egy "mérleg-napot", amikor ellenőrzésképpen megméred magad, amúgy meg ne foglalkozz vele. Úgy kell hozzáállni, hogy csinálom, amíg kell.

2016. ápr. 1. 15:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!