Ha tényleg fogytam miért nem látom?
Ma is többen megjegyezték,hogy milyen sokat fogytam (és,hogy sápadt vagyok nem-e vagyok beteg)
Direkt fogyókúrázok mert van miből leadni nyilván még most is rendelkezek egy jó 15kg felesleggel..eddig 20ment le a legnagyobb súlyom óta 2éve küzdök de csak az utóbbi fél évben indult meg..viszont én nem látom,hogy ilyen nagy lenne a különbség....régi ruháim rám jönnek de inkább dagadtabbnak látom magam..Minden kövér ember aki fogy ugyanúgy látja magát később is? Sajnos nem tudom összehasonlítani képen mert akkoriban nem készült egész alakos kép,ahogy most sem nagyon pedig legalább lenne összehasonlítási alap..szóval fogytam a számok szerint,más emberek szerint és tónustalan sem vagyok mert megvannak a formáim de mégis olyan 100kg körülinek látom magam pedig most vagyok 78
Szia!
A lassú változást nem veszed magadon észre. Készíts képet most, hogy mikor a maradéktól is megszabadultál, legyen mivel összehasonlítani. Kitartás! Aztán a végén nehogy anorexiás legyél, szóval csak ésszel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!