Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez milyen alkat? (kép)

Ez milyen alkat? (kép)

Figyelt kérdés

alma, körte, banán?

[link]

2016. márc. 18. 13:18
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Szerintem körte.
2016. márc. 18. 13:19
 2/13 anonim ***** válasza:
33%
Normál. A banánt végképp nem tudtam beleképzelni.
2016. márc. 18. 14:08
 3/13 anonim ***** válasza:
51%
Nekem a túlsúlyos jutott róla eszembe, kezdj el edzeni.
2016. márc. 18. 14:26
 4/13 anonim ***** válasza:
36%
körte-homokora között
2016. márc. 18. 14:26
 5/13 anonim válasza:
Szerintem alma.
2016. márc. 18. 15:08
 6/13 anonim válasza:
szerintem is körte :) nekem is kb ilyen alkatom van :) de azért van benne egy kis homokóra :))
2016. márc. 18. 15:18
 7/13 anonim ***** válasza:
74%
Hú a mindenit. Feltehetnél olyan képet, amin nem két mérettel kisebb bugyiban vagy, mert így, hogy bevág 10 centire, elég hülyén néz ki. Ha elképzelem úgy, akkor passzolna rád a körte, mert a combodon meg a csípődön a legtöbb a felesleg. Ha lefogynál, akkor viszont olyan fatörzs alkatod lenne leginkább, hacsak nem tudsz extrém mértékben lefogyni a derekadról, és arányosan izmot felszedni.
2016. márc. 18. 15:22
 8/13 A kérdező kommentje:
A képen nem én vagyok, de a bugyival kapcsolatban annyit hozzátennék, hogy nekem ugyanilyen alkatom van és nem a bugyi vág be, hanem keskeny a csípőnk és a comb felső részre illetve derékra könnyen hízunk. Tehát akármilyen laza bugyit vennék fel is ugyanilyen alakom lenne sajnos.
2016. márc. 18. 15:33
 9/13 anonim ***** válasza:
31%

Köszönöm a 0%-ot, de az a rossz hírem van, hogy a képen látható hölgy valóban elhízott. Ráadásul egészségügyi szempontból a hasi elhízás a legveszélyesebb, rengeteg betegség okozója, nagyjából 10 kg fogyás lenne szerintem az ideális, bár ezt képről nehéz megállapítani.

Egyébként nem anorexia hívő vagyok. 35 éves, 170/62 kg-os nő vagyok és ennél a súlynál már vannak rajtam bőven hurkácskák, 3-4 kilót érdemes lenne fogynom. De szerencsére nagyon messze vagyok a képen szereplő hölgy jelenlegi állapotától. Mozgással, megfelelő étrenddel könnyen elérhető egy fittebb, egészségesebb alak.

2016. márc. 18. 15:47
 10/13 anonim ***** válasza:
38%
Na hajra akkor dobd le azt a 3-4 kg ot
2016. márc. 18. 16:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!