Kb.165 cm magas 20-26 éves lányok! Hány kilók vagytok?
Lehetőleg ne 14 évesek írjanak, akik még serdülni sem kezdtek, hanem érett fiatal nők, akikhez viszonyítani tudnám magam. Én évekig 58-62 kiló között voltam, most 63-65 körül vagyok és nem tudom eldönteni, hogy ez sok-e.
Egyébként sportos alkatú vagyok, nem látszom kövérnek, sokan el sem hiszik, hogy ennyi kiló vagyok.
Ti hány kilók vagytok?
Én 50 kg vagyok, 163 cm, 40/N.
Szerintem 60 kg is jó lehet, ha valaki izmos és szerencsés alkat (karcsú derék, hosszú láb stb.). Sajnos én nagyon előnytelenül hízok, egyből hasra megy, ezért 55 kilósan sem éreztem csinosnak magam, most viszont minden ruhám jól áll rajtam. 2 gyerek után ez egész jó, csak még izmosodnom kéne.
Szerintem a 60 kilót célozd meg és az alakformálásra (is) koncentrálj.
165 cm, 54 kg, 21 éves.
Elég érdekes alakom van, de mostanra már határozottan megbarátkoztam vele. A derekam 62 cm, a csípőm 97 cm körül van. Fenékre és lábra mindig is többet edzettem, ha már ezt dobta a genetika, akkor valami formája is legyen.
Nálam az 58 kg még határeset, 60 felett már rosszul érzem magam, de akkor sem tűnök kövérnek. 52 alatt nagyon csúnyán látszódnak a bordáim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!