A húsleves leve hízlal?
Figyelt kérdés
Épp fogyókúrázom, és imádom a húsleves levét (húsleveskockás víz). Ehetném, ha megéhezem? Kb. hány kalória van benne?2008. szept. 21. 12:52
1/6 anonim válasza:
A húsleves leve hizlal.
A húsleveskockás víz nem annyira.
2/6 anonim válasza:
Én is csinálom a léböjt fogyót.Nekem azt mondták az okosok,hogy inkább főzzek húslét,vagy zöldséglét magam,mint igyam a kockalevest mert abba rengeteg a só,és az köztudottan leköti a szervezetben a vizet ezáltat nem ürül ki annyira.
3/6 A kérdező kommentje:
Igen, én is a léböjtöt csinálom. Nem tudtam, hogy a húsleveskockában annyi só van. Pedig az volt az egyetlen örömöm. :D Kár. :(
2008. szept. 21. 15:35
4/6 anonim válasza:
A húsleves nem hízlal, ha nem zsíros a hús és nincs telenyomva tésztával. A sima leve meg még anniyra sem... Egy jó húsleves mindig csodát tesz! De tényleg nem a leveskockás víz... az a jó, ha finom husi és sok jó "élő" zöldség belefől. Bár én használok bele kockát, de csak 1-2t egy nagy fazék leveshez...
5/6 anonim válasza:
Én voltam a 2.válaszadó a kérdésedre.Nem kell kétségbe esned.Én jövő héten kezdem ismét a diétát,és úgy szoktam hogy lefőzök vagy 2 litert,és azt 2 napig iszom(napi 1 liter+a turmix+ízesített ásványvíz)egyszer csontlevest egyszer zöldséglevest,mindenféle finom zöldséggel.Eleinte én is kockából csináltam meg zacskóslevest ittam de fölvilágosítottak hogy ézek nem jók.Meg finomabb is amit te csinálsz.
6/6 anonim válasza:
Az előttem szólónak írom, hogy gyanítom, hogy a turbó nevű diétát csinálod. Én is csináltam, és fogytam vele 8 kilót. De mind visszajött.
Most úgy döntöttem, hogy inkább a kalóriákat fogom számolni, mert annak tényleg van logikus magyarázata, és mivele nem olyan gyors a folyamat, ezért nem is jön vissza. A gyors diéták mindig visszajönnek.
Ha pedig elértem a kitűzött súlyt, akkor utánna is marad a kalóriaszámlálás, csak akkor már annyi kalóriát fogok magamhoz venni, amennyit egy nap alatt elégetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!