1/8 anonim válasza:
Genetika.
Am írd be h. "anorexia" és talász vékonyabbat is.
Arcról mondjuk nem tudom, hogy lehet fogyni, ahhoz durva súlyvesztés kell. :/
2/8 A kérdező kommentje:
Köszi, az anorexiát inkább kihagyom:) Én csak simán vékony szeretnék lenni, mint ő.
2016. márc. 15. 01:19
3/8 anonim válasza:
Aohh, hogy arra vonatkozott a dolog, kicsit olyan elcsodálkozónak hangzott a kérdés. :)
Hát, ahogy már írtam ez főleg genetika, gyors anyagcsere. Meg az sem mindegy, h milyen az alap csontozat, van akinek sokkal erősebb. Nekem spec. hozzá hasonló vékony csontozatom van, bár én lány vagyok. Fiúknak áltaban erősebb.
Szóval ahhoz hogy valaki ilyen legyen aki alapvetően nem ilyen testfelépítésű, kevés edzés(annyira nem tűnik izmosnak) és még kevesebb kalória szükségeltetik. :/
Bár mondjuk nem tudom neked milyen alkatod van, ennek hiányában nem tudok pontosan nyilatkozni. :)
4/8 anonim válasza:
Ahhoz hogy a fejed olyan legyen szalkasnak kell lenni mint itt [link] lehet van nemi koze a genetikahoz de nem sok mostanaba o is el van hizva
5/8 anonim válasza:
Az övé erősen genetikai, nem állnak ki a csontjai. David Tennant is ilyen.
6/8 anonim válasza:
Ez egy beteg ember. Úgy néz ki mint aki hülyére drogozta magát. A feje meg maga a HALÁL.
7/8 anonim válasza:
Amit en linkeltem? Rendes ember mondjuk itt tenyleg eleg durva fejet vag meg a fenyek miatt is de az o konyvenek koszonhetoen fogytam le 20 kg ot
8/8 A kérdező kommentje:
Tehát szálkásnak kell lenni, kevés izomzattal?
2016. márc. 15. 14:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!