Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hasból hogy lehetne leadni?...

Hasból hogy lehetne leadni? (nembaj ha máshonnan is lemegy)

Figyelt kérdés
Kezdjük azzal hogy 13éves vagyok és fiú.62kiló vagyok ami szerintem sok és a hasamon van sok zsír.Nem diétáztam eddig soha de ha ez segítené megtenném.Az a problémám hogy a hasamon sok van de nembaj ha máshonnan is lemegy.Ez a probléma abból adódott hogy előző nyáron beteg voltam és csak bent feküdhettem a korházba és nem mozoghattam.Ha valaki tudna egy edzést vagy valami diétát is hozzá megköszönnöm.Köszönöm

2016. márc. 11. 19:14
 1/1 anonim válasza:
Szerintem kardió edzés. Plusz kevesebb szénhidrát. Speciel, én (16f) Semmi étrendet nem változtattam, és nem is sportoltam de egy fél évig nem ittam semmi cukros üditőt, meg semmi ilyet, és konkrétan leadtam 6 kilót. Nyílván közben nőttem is, de valószínű hogy te is. :D
2016. márc. 11. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!