Csak szerintem lenne jó olyan videó ahol kövér emberek vagy túlsúlyosak?
szenvednek látványosan és tornáznak és látom az arcukon hogy kűzdenek (mint disznó a jégen.. :D ) majd egy kettő kidől néha a végén meg mindenki fetreng hogy jaj de nehéz
mármint nekem ez több erőt adna minthogy azt látom nádszál vékony spinék úgy vigyorognak mintha mittudomén milyen nagyszerű dolgot csinálnak én meg közben majd kiköpöm a belem
Ez hülyeség szerintem.
Jobban jársz, ha elmész egy edzőterembe, ott mindenki "szenved" csak más súly, és más ismétlésszám elérése céljából.
Semmit nem gondol, és abszolút nem nevetnek ki senkit, sőt a legtöbb helyen segítőkészek. A "lassú vagyok" pedig nem tudom, hogy hogyan mutatkozna meg.
The Biggest Loser sorozat, pontosan ilyen. Az USA-ban a 17. évadnál tart, de máshol is csinálják, itt Magyarországon is megpróbálkoztak vele egyszer, A Nagy Fogyás címmel. A Biggest Loser-t azt hiszem a Viasat3-on adták magyar szinkronnal, de a legtöbb évad angolul megtalálható a neten.
Na, ők tényleg kegyetlenül szenvedtek, nagyon durva túlsúllyal indultak, és a sz**t is kihajtották belőlük. Hogy mennyire volt egészséges hetente 10 kilót fogyni, és hogy mennyire voltak tartósak a fogyásaik, azt nem tudom, mindenesetre ennél látványosabb, küzdelmesebb fogyós műsor vagy videó nem létezik. :D Bár nyilván nem ugyanaz 80 kilóval sportolni meg 200-al, de tény, hogy nagyon motiváló a műsor.
Power walking videót láttam különböző testalkatú emberekkel, közte egy igen kövér fickóval, aki pedig már sokat fogyott, ezt kiírták mindenkinél :)
Engem nem motivál.
Kikészülni nem készült ki, mert ő nem használt súlyzót s a lábát is csak addig emelte, amíg bírta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!