Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Csak szerintem lenne jó olyan...

Csak szerintem lenne jó olyan videó ahol kövér emberek vagy túlsúlyosak?

Figyelt kérdés

szenvednek látványosan és tornáznak és látom az arcukon hogy kűzdenek (mint disznó a jégen.. :D ) majd egy kettő kidől néha a végén meg mindenki fetreng hogy jaj de nehéz

mármint nekem ez több erőt adna minthogy azt látom nádszál vékony spinék úgy vigyorognak mintha mittudomén milyen nagyszerű dolgot csinálnak én meg közben majd kiköpöm a belem

2016. febr. 20. 13:19
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Ez hülyeség szerintem.

Jobban jársz, ha elmész egy edzőterembe, ott mindenki "szenved" csak más súly, és más ismétlésszám elérése céljából.

2016. febr. 20. 13:35
 2/8 A kérdező kommentje:
nem szeretnék edzőterembe járni mert ott biztos kinevetnek a súlyom miatt vagy hogy mennyire nem bírom vagy lassú vagyok meg kitudja hogy az a sok jó testü ember mit gondol rólam
2016. febr. 20. 13:39
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Semmit nem gondol, és abszolút nem nevetnek ki senkit, sőt a legtöbb helyen segítőkészek. A "lassú vagyok" pedig nem tudom, hogy hogyan mutatkozna meg.

2016. febr. 20. 13:46
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

The Biggest Loser sorozat, pontosan ilyen. Az USA-ban a 17. évadnál tart, de máshol is csinálják, itt Magyarországon is megpróbálkoztak vele egyszer, A Nagy Fogyás címmel. A Biggest Loser-t azt hiszem a Viasat3-on adták magyar szinkronnal, de a legtöbb évad angolul megtalálható a neten.

Na, ők tényleg kegyetlenül szenvedtek, nagyon durva túlsúllyal indultak, és a sz**t is kihajtották belőlük. Hogy mennyire volt egészséges hetente 10 kilót fogyni, és hogy mennyire voltak tartósak a fogyásaik, azt nem tudom, mindenesetre ennél látványosabb, küzdelmesebb fogyós műsor vagy videó nem létezik. :D Bár nyilván nem ugyanaz 80 kilóval sportolni meg 200-al, de tény, hogy nagyon motiváló a műsor.

2016. febr. 20. 14:49
 5/8 A kérdező kommentje:
wow köszi, utánanézek az sok motivációs erőt adna bár én csak 10 kilót szeretnék leadni
2016. febr. 20. 16:03
 6/8 anonim ***** válasza:

Power walking videót láttam különböző testalkatú emberekkel, közte egy igen kövér fickóval, aki pedig már sokat fogyott, ezt kiírták mindenkinél :)

Engem nem motivál.

Kikészülni nem készült ki, mert ő nem használt súlyzót s a lábát is csak addig emelte, amíg bírta...

2016. febr. 20. 22:31
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
A kövérek nyilván nem akarják így megszégyeníteni magukat; és az sem utolsó szempont, hogy ezeknek a videóknak pont az a céljuk, hogy a helyes mozgásformát mutassák meg, ahhoz pedig hozzáértő kell.
2016. febr. 21. 14:54
 8/8 anonim ***** válasza:
Keaira LaShae-nek a BeFites videóinál szokott lenni egy duci lány is. Nem mondom hogy kövér, de azért vaskos; szeretem, hogy több testalkatú lány is ugrál Keaira mögött. Oké, ez nem ugyanaz mintha mázsás súlyú emberek kapkodnának levegő után, ezt elismerem.
2016. febr. 21. 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!