Nem és nem, viszont a honlapjuk alapján nem túl bíztató... Túl igénytelen munka. Erre biztos nem fizetnék be.
Viszont működnek még hasonló szervezetek, inkább valami ismertebbet választanék.

hát én nem fizetnék be.. 13.000 ft-ért ha ideadod én is eszek és te garantáltan lefogysz, ennyi pénzzel kevesebb lesz a kajádra..
Viccen kívül, rengeteget foglalkoztam diétákkal- mármint megismerésükkel az elmúlt 15 évben. Ami nagyon jónak tűnik, a GI diéta, vagy alacsony szénhidrát diéta.. majdnem ugyanaz a kettő- nekem sajna orvosilag kell az utóbbit.. ezeket tudod úgy csinálni, hogy egy percig sem vagy éhes.. én 1 hétig csináltam durvábban, az nehezebb volt, de már sokkal jobban érzem magam, a 2. héten vagyok.. átállt a szervezetem rá. Ja, és még este 9kor is eszem ha éhes vagyok! és fogytam is.. bár nekem nem ez a legfőbb célom! inkább az, mint ez az oldal, nem tudod mit kapsz ettől az ígérgetéstől!
Köszönöm.
Igazából nem akartam bedőlni nekik úgymond, csak rátaláltam erre az oldalra, és gondoltam megkérdezem.
Én 20-ln évesen 150kg vagyok, és keresem a megoldásokat, mert eddig nem sikerült nagyobb eredményt elérni.

A TSH-m: 3, 869 volt januárban.
A normál tartományban van.
Barátnődnek mennyi volt, és most mennyi lett gyógyszerrel?
Köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!