Szerintetek mitől lehet zsírégető egy liszt? A gastroyal új felfedezése. Kóstoltátok már?
Kipróbáltam már igen,sőt 30kilót fogytam!
Az,hogy egyesek azt állítják,hogy ez egészségtelen ,meghogy a liszt átverés,orvosi papírom bizonyítja,hogy nem!
Nekem valóben egészségügyi problémáim származtak a túlsúlyomból,magas koleszterinem miatt igen veszélyes egészségi állapotba kerültem 27évesen!És ez a kúra a lisztjével együtt 2hónap alatt normális értétartományba szabályozta a vérképemet!
A liszt nem zsírégető önmagáben hanem a zsírt nem engedi felszívódni nem csapodnak ki olyan alkotórészek belőle ami a zsírt építi!
A bélműködésem is teljesen helyreállt,azt gondolom ez sok embernek napi kellemetlenségeket okoz,ha nem megfelelően táplálkozik!
Én is Gastroyalos szálító vagyok, nekünk még nem jött liszt, de mondták hogy lesz!
Próbálkozzatok a zsiregetoklub.hu -n vagy 06-1-278-6790-es telefonszámon.
További kellemes súlycsökkenést mindenkinek aki szeretne.
Én nem vagyok szakértő, de én úgy tudom, hogy a Zsírégető lisztnek nagyon magas a rosttartalma, viszont minimális a felszívódó szénhidráttartalma, ezért olyan hatékony.
És nálam is működött, mert én is ABC fogyókúrás étrendet fogyasztottam és 21 kg-ot adtam le vele. Nagyon sok Zsírégető lisztből készült ételt kaptam (pl. rántott hús, pizza, somlói galuska, csokoládés piskóta, csokitorta, pörköltek galuskával és még sorolhatnám), melyektől hetente átlagban 0,7-1 kg-ot fogytam.
Mindenkinek ajánlom, hogy próbálja ki, mert nagyon sokféle ételt készítenek már belőle a Gastroyal-nál, melyek vetekednek a fehér liszttel készült ételekkel! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!