Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mostani fogyókúrám kezdete...

Mostani fogyókúrám kezdete óta hascsikarásom és hasmenésem van, mi az oka?

Figyelt kérdés
Életem során sokszor fogyóztam, de eddig még soha nem tapasztaltam azt, hogy hascsikarásom és hasmenésem lett volna. Mindig - most is - úgy fogyóztam és fogyózok, hogy kerülöm a kenyeret, tésztát, cukros dolgokat, csak gyümölcsöket, zöldségféléket, natúr joghurtot, kefirt fogyasztok, néha hajdinát, kölest. Tehát próbálom egészségesen folytatni a fogyókúrát.
2010. márc. 29. 18:09
 1/5 A kérdező kommentje:
Lemaradt: sokat bringázom, gyaloglok, tehát némi testmozgás is szerepel mindennapjaimban (ez mindig így van, nemcsak fogyózásokkor).
2010. márc. 29. 18:11
 2/5 anonim ***** válasza:

szija!mióta fogyózol? és mióta van hasmenésed? mert lehet, hogy nem is a fogyókúrától van, hanem pl. lehet elkaptál valami vírust. vagy esetleg vmi olyan gyümiből többet ettél ami hashajtó hatású, vagy nem bírja a gyomrod! én is ugyanígy fogyózoma amúgy mint te:) hasmenésre meg nagyon jó a kefír, mert hejre teszi a bélflórát!

21/L

2010. márc. 29. 18:21
 3/5 anonim ***** válasza:

Ha eddig nem volt rostban gazdag az étrended,akkor a váltás is okozhatja.

Okozhatja még :*tejtermék (ha előtte nem ettél sokat és most igen,akkor lehet h nem kellene enned vagy csak keveset)

*túl sok édesítőszer (nem tudom ,hogy mit használsz kávéba v teába)

Figyelj oda arra is,hogy mit mivel eszel pl egy uzsonnára elfogyasztott narancs és egy vacsorára megevett joghurt könnyen 'összeveszhet'.

2010. márc. 29. 19:04
 4/5 anonim ***** válasza:

Mióta tart? Szerintem nincs köze a fogyókúrádhoz. Ha csak pár napja, akkor 1-2 napig diétázz, ez inkább gyomorrontásnak néz ki. Ehetsz natúr rizst és főtt/párolt sárgarépát, esetleg főtt krumplit, a gyümölcsöt, egyéb zöldséget, tejterméket kerüld.

Ha nem múlik el 2 nap alatt, akkor doi.

2010. márc. 30. 10:07
 5/5 anonim ***** válasza:
doi= doki
2010. márc. 30. 10:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!