Mostani fogyókúrám kezdete óta hascsikarásom és hasmenésem van, mi az oka?
szija!mióta fogyózol? és mióta van hasmenésed? mert lehet, hogy nem is a fogyókúrától van, hanem pl. lehet elkaptál valami vírust. vagy esetleg vmi olyan gyümiből többet ettél ami hashajtó hatású, vagy nem bírja a gyomrod! én is ugyanígy fogyózoma amúgy mint te:) hasmenésre meg nagyon jó a kefír, mert hejre teszi a bélflórát!
21/L
Ha eddig nem volt rostban gazdag az étrended,akkor a váltás is okozhatja.
Okozhatja még :*tejtermék (ha előtte nem ettél sokat és most igen,akkor lehet h nem kellene enned vagy csak keveset)
*túl sok édesítőszer (nem tudom ,hogy mit használsz kávéba v teába)
Figyelj oda arra is,hogy mit mivel eszel pl egy uzsonnára elfogyasztott narancs és egy vacsorára megevett joghurt könnyen 'összeveszhet'.
Mióta tart? Szerintem nincs köze a fogyókúrádhoz. Ha csak pár napja, akkor 1-2 napig diétázz, ez inkább gyomorrontásnak néz ki. Ehetsz natúr rizst és főtt/párolt sárgarépát, esetleg főtt krumplit, a gyümölcsöt, egyéb zöldséget, tejterméket kerüld.
Ha nem múlik el 2 nap alatt, akkor doi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!