Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért nagy a hasam? (lent)

Miért nagy a hasam? (lent)

Figyelt kérdés
14éves làny vagyok és 155cm 43kg a làbaim vékonyak de a hasam az nagy. pedig nem eszek sokat van hogy egy nap egyszer ,és mindig vizet iszok és kerülom az édes ételeket is. de ha ülök akkor pedig 3"uszogumi" keletkezik a hasamon. mit kéne tennem?

2016. febr. 1. 21:53
 1/5 anonim ***** válasza:

Napi egy evés miért jelentene keveset? Jó, van, akinél azt jelenti egyben, de azért az összefüggés ennyire nem egyértelmű.

Kérdés, valóban nagy-e a hasad, de ha "kéne" fogynod egy picit, ami pont csak a hasadon van, akkor se csinálj semmi extrémet. A napi egy evés sem biztos, hogy jó neked, keveseknek az s te még oly fiatal vagy, bár nem tudom, ebben mennyit számít ez.

Inkább válts egészségesebb életmódra, mozogni nem árt, de tényleg ne próbálj mindenképpen fogyni, nagy gond nem lehet.

2016. febr. 1. 21:56
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Az éhező etióp kisgyerekek hasa is nagy, a különbség köztük és közted, hog, ők nem direkt teszik tönkre az egészségüket
2016. febr. 1. 22:11
 3/5 anonim ***** válasza:

Egyél többször keveset, kerüld az egészségtelen kajákat (csoki, chips, kóla, fanta, stb). L

Sportolj valamit. Sok sikert :)

2016. febr. 1. 23:35
 4/5 anonim ***** válasza:

Az alapok sincsenek meg?

Egészséges táplálkozás, mozgás? Szerintem erre lenne szükséged, nem fogyókúrára.

Ha tanács kell, írj privit nyugodtan :)

2016. febr. 2. 09:00
 5/5 anonim ***** válasza:

Hasizom is kell a feszes hashoz, ha görnyedsz jobban összenyomódik a testrész.

Tényleg egészségesen kellene étkezned.

2016. febr. 2. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!