Lehet fogyni kevés mozgással, viszont rendes étkezéssel?
Nos van rajtam kb 5 kg fölösleg, de megmondom őszintén nekem ahhoz nincs erőm hogy gyökeres változtatásokat csináljak ennek érdekében. Amennyit eddig csináltam, az hogy egyáltalán nem eszek már édességet, csokis kekszet, többnyire csak vizet iszom a nap nagy részében, néha egy kis körtelevet. A kérdésem az lenne, hogy nem igazán sportolok, maximum a napi sétát tudnám mondani a suliba ami 2,4 km oda-vissza egy nap, így elérhetek valami fogyást? Azt szoktam enni amit mindenki más, minden héten 2x legalább eszek egy finom salátát sok-sok paradicsommal, igyekszem fehérjét enni és kevés kalóriát bevinni.
Ja és még egy kérdés, a banán mennyire hízlal? Mert nekem az az egyik gyengém, viszont sok helyen olvastam hogy bizony tele van cukorral.... ez mennyire árthat? És reggel a kakaó?
Köszönöm a válaszokat!! :)Í
Ha elég keveset eszel, akkor fogyhatsz mozgás nélkül is, igen. A séta jó, de nagyon pici a te esetedben. A mozgás fontos az egészség miatt, nekem a közérzetemre sem kicsit hat...
A kalóriatöbblet hizlal. A cukor általában előnytelen, de mennyiség kérdése ez is. Ha valaki szerint pl. almát szabad enni, akkor banánt is, ez nekem elég logikus ;) Max. nem olyan sokat.
Én is szeretem a banánt, nagyon sűrűn eszem, csak általában egészen kicsi mennyiségben. Aki ebbe beleköt, az nem hiszem, hogy tudja, mit beszél.
A kakaó gondolom, cukros, azt nem ajánlom. A tej sem ideális, az összetétele és inzulinválasza miatt, de hogy ki mennyire szigorú magával evés terén, az is változó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!