Diéta alatt belefér egy normál tál paradicsomos húsgombóc (kb egy diónyi)?
A kalóriatartalma attól függ, hogyan készíted.
Én elég sok olyan ételt eszek, ami alapból nem diétás, de átalakítva már igen.
Én csak barna rizset eszek, így a húsgombócba is vagy az kerül, vagy kihagyom.
A paradicsomszószt 100%-os paradicsomléből készítem, zabpehelyliszttel habarom be vízzel, és a végén eritrittel és mesterséges édesítőszerrel édesítem.
4., a tál nem mértékegység, de nyilván nem ötliteres tálról van szó... Írta is a kérdező, hogy nem sok kalória. Innentől nekem igenis túl kicsi a tál :)
Kérdező, nem tudjuk az ételed szénhidrát- és a zsírtartalmát, a kalóriaigényedet s azt, hogy aznap mit ettél még. De bizonyára simán belefér, hisz te is írtad, hogy nem sok kalória és nem cukros.
S a kalóriatöbblet hizlal.
Lehet, hogy kéne egy új név nekem, "A kalóriatöbblet hizlal". Túl sokszor írom le naponta, bár én hozzáteszek még egy-két dolgot, hisz egyedszinten azért nagyon sokat számít a jóllakásban, hogy mit is eszünk (már akinek számít, mert van, akinek csak a kalória dönt).
"a tál nem mértékegység, de nyilván nem ötliteres tálról van szó"
Csak a tál szó kissé mást jelent, mint a tányér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!