Hol lehet goji bogyót venni?
Figyelt kérdés
Sziasztok.
Testvérem túlsújos, és nehezen boldogul a fogyással. Rendszeresen mozog, és az étrendjére is oda figyel,viszont nem elégedett. Szeretné kipróbálni a goji bogyó valamilyen formáját, mert valahol olvasott róla és többen javasolták is neki. Mivel a pénztárcánk elég sovány, gyűjtöttem egy kis pénzt, és szeretném meglepni vele, viszont nem szeretnék netről rendelni. Gyógyszertárban vagy valahol lehet ilyesmit beszerezni?
Köszönöm a segítséget.
Aki el akarja magyarázni,hogy miért kövér,és mit kéne csinálnia,az tartsa magában. Mindent jól csinál, de hiába,ha túl lassan mennek le a kilók.
2016. jan. 6. 17:41
1/4 anonim válasza:
Apotéka gyógynövénybolt webáruház.
Pucu felállító pirula is van. :)
2/4 anonim 

válasza:

A goji bogyó nem gyógyszer hanem étel. Ennek megfelelően piacon lehet kapni, ott ahol a diót/mogyorót/aszalt gyümölcsöket, de jó bioboltokban is lehet kapni, beleértve a netes bioboltokat. Kb 5-7000Ft/kg. Fogyni ettől szerintem nem fog, én az ízét se szeretem, de egy próbát megér (100gramm ugye nem vészesen drága, a többi aszalt gyümölcs is kb ennyi és azoknak a fele cukor).
3/4 anonim 

válasza:

Nem tudom miért írtam hogy "jó bioboltokban", a nem jó bioboltokban is lehet általában :).
4/4 anonim 

válasza:

Auchan-ben is van, én ott vettem, mert szeretem az ízét, csak sajnos meghajt. Egyébként nem fogyasztószer, a valóságban senkivel sem találkoztam, akinél használt volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!